ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΟ Δ.Κοντόπουλος αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2021

Ο Δ.Κοντόπουλος αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2021

Ο Δ.Κοντόπουλος αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2021

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται μίλησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο συνθέτης της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2021 μαζί με τους Arcade, κι έδωσε στο φως της δημοσιότητας αρκετές πληροφορίες σχετικά με το Last Dance και την εκπρόσωπό μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, Στεφανία Λυμπερακάκη.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανέφερε: «Παρέμεινε η ίδια ομάδα με τους Arcade, μία ομάδα παραγωγών πολύ ταλαντούχων κι ο Φωκάς Ευαγγελινός ανέλαβε ξανά την σκηνική παρουσία. Η τραγουδίστρια παραμένει ίδια απλά αλλάζει το κομμάτι. Το τραγούδι είναι ποπ κι έχει κάτσει πολύ καλά στην φωνή της και μερικές φορές έρχονται έτσι τα πράγματα που όλα κάθονται καλά, το κομμάτι, οι στίχοι κι η ερμηνεία της. Είναι ένα κομμάτι που δεν το είχα γράψει για την Eurovision, το είχα γράψει αρχικά για μπαλάντα για έναν καλλιτέχνη στο εξωτερικό.

Κάποια στιγμή είχαμε γράψει τέσσερα κομμάτια με τους Arcade και τους έδειξα αυτό και μου λένε αυτό μπορούμε να το κάνουμε dance και να το δοκιμάσουμε στην φωνή της. Το πήραν και το έφτιαξαν κι όταν η Στεφανία έκανε το ντέμο είπαμε αυτό είναι το κομμάτι. Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι και τώρα θα γράψουμε τις τελικές φωνές της κι ο Φωκάς έχει αρχίσει να το σκέφτεται πως θα το στήσει.

Θα δοκίμαζα τραγούδι και με ελληνικές λέξεις, παίζει ρόλο το πως είναι το κομμάτι στημένο αλλά όλοι καταλαβαίνουμε αγγλικά, οπότε είναι πιο εύκολο να περάσεις συναισθήματα σε ένα ευρύ κοινό”.

newsit.gr

foto newsit.gr

Μαρία Μπακοδήμου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με το ίδιο υπέροχο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr