ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου (εικόνες)

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου (εικόνες)

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου (εικόνες)

Το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, όπου συζήτησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στην ανάγκη επαρκούς στελέχωσης των κέντρων υγείας και των περιφερειακών ιατρείων και γενικότερα την ανάγκη για τη γενναία στήριξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά την επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και συνάντησα όλους τους ανθρώπους που με αφοσίωση υπηρετούν το δημόσιο σύστημα υγείας και τη φροντίδα των ασθενών. Μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ και τις παρεμβάσεις που χρειάζεται ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στην αποστολή του. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχουμε θέσει την αναβάθμιση του ΕΣΥ σε πρώτη μας προτεραιότητα.

Πρότασή μας είναι να διατεθεί το 10% των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στην Υγεία, παράλληλα με τους πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να δοθεί μια μεγάλη ώθηση στο ΕΣΥ. Να γίνουν προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών και να στελεχωθούν τα κέντρα υγείας, τα περιφερειακά ιατρεία και βεβαίως τα νοσοκομεία. Να ενταχθούν οι υγειονομικοί στα Βαρέα και Ανθυγιεινά. Αλλά και να υπάρξουν κίνητρα για τους γιατρούς και νοσηλευτές να πηγαίνουν στις περιφερειακές και ακριτικές δομές. Κάτι τέτοιο θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και ιδίως των πολιτών στην ελληνική περιφέρεια».

Δείτε εικόνες:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ