ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαO δήμαρχος Θέρμου για το θάνατο του Κ. Φίλου: “Φτωχότερος ο δικηγορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας”

O δήμαρχος Θέρμου για το θάνατο του Κ. Φίλου: “Φτωχότερος ο δικηγορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας”

O δήμαρχος Θέρμου για το θάνατο του Κ. Φίλου: “Φτωχότερος ο δικηγορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας”

Φτωχότερος ο δικηγορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας μετά την εκδημία του Κωνσταντίνοτυ Φίλου, επισημαίνει ο δήμαρχος Θέρμου σε γραπτή του δήλωση.

Ο κ. Κωνσταντάρας , αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο εκλιπών ήταν ο εμπνευστής της δημιουργίας Εφετείου στο Αγρίνιο και υπογραμμίζει ότι επρόκειτο για λαμπρό επιστήμονα που τίμησε τη δικηγορία.

Η γραπτή δήλωση του δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα:

Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του επιτίμου Δικηγόρου Κωνσταντίνου Χ. Φίλου. Ο εκλιπών υπήρξε ένας λαμπρός επιστήμονας που τίμησε την δικηγορία και τις δικαστικές αίθουσες με την νομική ευρυμαθειά του, τις μνημειώδης αγορεύσεις του και τους αγώνες του για την δημιουργία Εφετείου στην πόλη του Αγρινίου, αφού πρώτος εμπνεύστηκε την ανάγκη συγκροτησής του από την δεκαετία του 1960.

Για τους νεώτερους ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο πετυχημένης άσκησης της δικηγορίας, σοβαρότητας και συνεχούς μελέτης των νομικών κειμένων.

Είχα την τύχη να δεχθώ τις συμβουλές του ως δικηγόρος και ως δήμαρχος, αφού πολλές φορές επισκεπτόταν το Θέρμο, με τον επίσης εξαίρετο νομικό και συμπολίτη μας Ιωάννη Χαριλάου Παπαϊωάννου, ενώ κατά την άσκηση της δικηγορίας μου ωφελήθηκα από την μεθοδικότητα και τις υποδείξεις του Κωνσταντίνου Χ. Φίλου.

Κλεισούρα Μεσολογγίου: Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσας την Παρασκευή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ