ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΟ Δήμαρχος Θέρμου στα εγκαίνια της 38ης Philoxenia – Σειρά επαφών

Ο Δήμαρχος Θέρμου στα εγκαίνια της 38ης Philoxenia – Σειρά επαφών

Ο Δήμαρχος Θέρμου στα εγκαίνια της 38ης Philoxenia – Σειρά επαφών

Τους στόχους της νέας στρατηγικής για τον ελληνικό τουρισμό, ανέπτυξε η αρμόδια υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, στην ομιλία της στα εγκαίνια της 38ης Philoxenia καθώς και των εκθέσεων Hotelia και Real Estate Expo North στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

“Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση για να δω από κοντά πρακτικές που βοηθούν έναν τόπο να καταστεί προορισμός και πείστηκα ότι πρέπει να βοηθήσουν σ αυτό οι ίδιοι οι άνθρωποι μιας περιοχής , εν συνδυασμώ με τις υποδομές που απαιτούνται

Είχα την χαρά να συνομιλήσω με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ Τάσο Τζήκα , τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ Απόστολο Τζιτζικώστα , δημάρχους από πολλές περιοχές της χώρας, ανθρώπους του τουρισμού που μπορούν να φανούν χρήσιμοι και στις προσπάθειες του δήμου Θέρμου να εντείνει τον βηματισμό του και σε αυτό τον τομέα” τόνισε ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας.

Αιτωλοακαρνανία: 25 απόπειρες αυτοκτονίας και 9 αυτοκτονίες – Προβληματίζουν τα αίτια της αυτοχειρίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ