ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΟ δήμαρχος Μεσολογγίου ζητά την τροποποίηση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου ζητά την τροποποίηση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου ζητά την τροποποίηση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Με επιστολή του ο δήμαρχος Μεσολογγίου προς το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ζητά την τροποποίηση των δρομολογίων

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος απέστειλε την Τρίτη 14/12/2021, επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, με την οποία ζητά να υπάρξει τροποποίηση των δρομολογίων της διαδρομής Αγρίνιο – Μεσολόγγι – Ευηνοχώρι – Ναύπακτος – Πάτρα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος, με την πρόσφατη κακοκαιρία η παλαιά Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Ευήνου έχει διακοπεί και πλέον δεν εκτελούνται τα δρομολόγια, όπως παλαιότερα.

Η αλλαγή της διαδρομής του συγκεκριμένου δρομολογίου δημιουργεί προβλήματα σε κατοίκους του Ευνηνοχωρίου, όπως και άλλων περιοχών, Άγιος Γεώργιος, Κουδούνι, Κουτσοχέρι κτλ. οι οποίοι αναγκάζονται πλέον να μεταβαίνουν στο Μεσολόγγι για να ταξιδέψουν σε διάφορους προορισμούς όπως και σε Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας ή της Αχαΐας.

Με την επιστολή του ο Δήμαρχος ζητά να υπάρξει άμεσα μέριμνα, μέσω του ΚΤΕΛ, των επιβατών που θέλουν να μεταβούν από και προς το Ευηνοχώρι και την ευρύτερη περιοχή, ώστε να παύσει η ταλαιπωρία τους.

Δήμαρχος Μεσολογγίου: Να εξαιρεθούν από τα διόδια της Ιόνιας οδού οι κάτοικοι του Δήμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr