ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου στο πλευρό των εμπόρων του Αγρινίου

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου στο πλευρό των εμπόρων του Αγρινίου

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου στο πλευρό των εμπόρων του Αγρινίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τη συμπαράσταση του στις κινητοποιήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου « Ο ΕΡΜΗΣ» και δήλωσε σχετικά :

«Είναι η κρίσιμη στιγμή να αποδείξουμε ότι  μπορούμε να  στηρίξουμε την τοπική αγορά και  να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.

Στεκόμαστε απαρέγκλιτα στο πλευρό των δικών μας ανθρώπων, των συνδημοτών μας εμπόρων και επαγγελματιών που παλεύουν τα τελευταία δύο χρόνια με την επιβίωση από την πανδημία.

Όλη αυτή την περίοδο,  ο εμπορικός κόσμος καταβάλλει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση του covid. Υπέμεινε επί μακρόν τα επώδυνα lockdown με τον μηδενικό τζίρο προσδοκώντας την επιστροφή στην «κανονικότητα». Και όλοι γνωρίζουμε ότιη προστασία των καταναλωτών παραμένει μέχρι  σήμερα  προτεραιότητα των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων.

Η Δημοτική Αρχή αναντίρρητα υπογράφει  το αίτημα για ανάληψη μέτρων στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς. Είναι επιτακτική η ανάγκη αναζήτησης από την Πολιτεία των απαιτούμενων μέτρων  ώστε το λιανικό εμπόριο να αποφύγει «τη διασωλήνωση». Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική σας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη της συμπαράστασης. Όπως τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και τώρα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία  με τους εμπόρους και τους επαγγελματίες του Δήμου.

Θα συνεχίσουμε  να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη του εμπορικού κόσμου όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

Και δεν ξεχνάμε. Όλοι μαζί,  με ευθύνη και αλληλεγγύη,  κρατάμε όρθια την τοπική αγορά. Δείχνουμε  προτίμηση στα καταστήματα της πόλης, διατηρούμε ζωντανή την τοπική οικονομία και  υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους».

ΠΑΡΟΥΣΕΣ: Σιωπηρή πορεία το Σάββατο κατά της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr