ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ο Δ. Τραπεζιώτης σε Πυροσβεστική , Δικαστικό Μέγαρο, Αστυνομία και στο κέντρο της πόλης (εικόνες)

Ο Δ. Τραπεζιώτης σε Πυροσβεστική , Δικαστικό Μέγαρο, Αστυνομία και στο κέντρο της πόλης (εικόνες)

Ο Δ. Τραπεζιώτης σε Πυροσβεστική , Δικαστικό Μέγαρο, Αστυνομία και στο κέντρο της πόλης (εικόνες)

Συνεχίζει ακάθεκτα τις περιοδείες του εντός του δήμου Αγρινίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του “ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”. 

Σήμερα το πρωί βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου συνομίλησε με τον διοικητή κύριο Γεώργιο Πετράκη και αξιωματικούς της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ακολούθως επισκέφθηκε το δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου όπου περιηγήθηκε στα γραφεία των δικαστικών υπαλλήλων συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα της δικαιοσύνης και των εργαζομένων.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου όπου είχε συνάντηση με αστυνομικούς,  τον υποδιευθυντή  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο καθώς και το Διοικητή της Τροχαίας Αγρινίου κ. Αλέξη Αντωνίου και περιηγήθηκε στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και τις λοιπές μάχιμες υπηρεσίες.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τραπεζιώτης με τους υποψηφίους του συνδυασμού έκαναν περιοδεία στο κέντρο του Αγρινίου όπου συνάντησαν επαγγελματίες και συζήτησαν μαζί τους.

Δείτε εικόνες:

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ