ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΟ χιονισμένος δρόμος της Ελλάδας που μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη

Ο χιονισμένος δρόμος της Ελλάδας που μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη

Ο χιονισμένος δρόμος της Ελλάδας που μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη

Τον γύρο του κόσμου κάνει o χιονισμένος δρόμος της Φλώρινας που μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη , φέρνοντας στο φως εικόνες από μια άλλη Ελλάδα.

Ένα παραμυθένιο, χειμερινό σκηνικό απαθανάτισε ο ταξιδιωτικός φωτογράφος Στέφανος Αντιμάντο σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Φλώρινα, φέρνοντας στο φως μοναδικής ομορφιάς τοπία.

Το video το οποίο δημοσίευσε ο Έλληνας φωτογράφος έχει διάρκεια μόλις 11 δευτερόλεπτα, όμως η δύναμη της εικόνας και η ομορφιά του τοπίου είναι τέτοια που μεταδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω των κοινωνικών δικτύων και ειδικότερα του Instagram.

Ο χιονοσκέπαστος δρόμος είναι εκείνος που ενώνει τη Φλώρινα με το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι και κάθε χειμώνα καλύπτεται με αυτό το εντυπωσιακό λευκό πέπλο, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και άλλους να ζητήσουν επιπλέον πληροφορίες για τη διαδρομή που πρωταγωνιστεί στο σύντομο video του Στέφανου Αντιμάντο και μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη. Η συνέχεια επί της οθόνης σας.

carandmotor.gr

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Πολιτική Προστασία: Νέα σύσκεψη σήμερα και οδηγίες προς τους πολίτες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr