ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΟ Χάρης Βαρθακούρης τον Αύγουστο στην Αμφιλοχία

Ο Χάρης Βαρθακούρης τον Αύγουστο στην Αμφιλοχία

Ο Χάρης Βαρθακούρης τον Αύγουστο στην Αμφιλοχία

Ύστερα από δυο χρόνια αποχής, εξαιτίας της πανδημίας, η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας επανέρχεται στις καλοκαιρινές της συναυλίες με ένα σπουδαίο καλλιτέχνη, τον Χάρη Βαρθακούρη!

Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας προγραμματίζοντας εδώ και καιρό τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, φέρνουν κοντά σας ένα τραγουδιστή που είναι σίγουρο πως θα χαρίσει σε όλους μας μια υπέροχη μουσική βραδιά!

Στον κόσμο που θα έχει την χαρά να ακούσει τον Κο Βαρθακούρη σε συνεργασία με την φιλαρμονική μας, εντελώς δωρεάν, αλλά και σε εμάς τους μουσικούς που θα έχουμε την δυνατότητα να, συνεργαστούμε με ένα ακόμη σπουδαίο τραγουδιστή που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ μιας μοντέρνας μπάντας που δεν αρέσκεται απλά στις καθιερωμένες της υπηρεσίες.

Στις 5 Αυγούστου στο λιμάνι Αμφιλοχίας.

Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας Γιώργος Τσόγκας σημείωσε: “θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Κο Γιώργος Κατσούλας, την Πρόεδρο ΚΕΚΑΔΑ Κα Ζωή Ντρούτση, καθώς και το Δ.Σ ΚΕΚΑΔΑ, που ενήργησαν σκεπτόμενοι την ψυχαγωγία του κόσμου που τόσο το έχει ανάγκη, αλλά και την συνεχή ποιοτική αναβάθμιση της φιλαρμονικής μας, μέσα από σπουδαίες μουσικές συνεργασίες”!!

Ο Χάρης Βαρθακούρης τον Αύγουστο στην Αμφιλοχία

Στο Θέρμο το 1ο φεστιβάλ θρησκευτικής μουσικής

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ