ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΟ αποκλεισμός της γέφυρας του Ευήνου επιβαρύνει τους οδηγούς με διόδια – Τι ζήτησε ο Δήμος Ναυπακτίας

Ο αποκλεισμός της γέφυρας του Ευήνου επιβαρύνει τους οδηγούς με διόδια – Τι ζήτησε ο Δήμος Ναυπακτίας

Ο αποκλεισμός της γέφυρας του Ευήνου επιβαρύνει τους οδηγούς με διόδια – Τι ζήτησε ο Δήμος Ναυπακτίας

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη γέφυρα του Ευήνου ποταμού, στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων , έπειτα από την καθίζηση στο οδόστρωμα και την επακόλουθη αναγκαστική χρήση της Ιονίας Οδού, συνεπάγεται οικονομική επιβάρυνση λόγω των διοδίων που είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν οι οδηγοί.

Επαγγελματίες, εργαζόμενοι και γονείς μαθητών συγκαταλέγονται σε αυτούς  που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους την Εθνική και όχι την Ιονία και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την οικονομική επιβάρυνση που επιτάσσει η διέλευση από τα διόδια.

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι κατά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, στην Αντιπεριφέρεια Αιτωλοακαρνανίας για τις πλημμύρες, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας ζήτησε από τους υπουργούς Κλιματικής Κρίσης-Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, τη δωρεάν διέλευση από τα διόδια της Γαβρολίμνης για εργαζόμενους και μαθητές του Δήμου Ναυπακτίας και τους κατοίκους των περιοχών της ΔΕ Χάλκειας.

Ήδη ο Δήμαρχος Ναυπακτίας έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών όσο και στην Ιόνια Οδό.

Σημειώνεται ότι, από την πλευρά των υπουργών υπήρξε θετική ανταπόκριση να διευθετηθεί το θέμα και με δική τους παρέμβαση, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας.

Αγρίνιο: Εγκαινιάζεται τo ρωσικών συμφερόντων σούπερ μάρκετ “Mere”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ