ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Ανδρουλάκης έκαψε το σενάριο για “κυβέρνηση ηττημένων”…

Ο Ανδρουλάκης έκαψε το σενάριο για “κυβέρνηση ηττημένων”…

Ο Ανδρουλάκης έκαψε το σενάριο για “κυβέρνηση ηττημένων”…

Ο Ανδρουλάκης έκαψε το σενάριο για “κυβέρνηση ηττημένων”…

Η συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στον Απόστολο Μαγκηριάδη είχε ό, τι αναμενόταν: πολλές γενικεύσεις, λίγη εξειδίκευση. Για παράδειγμα, στο ερώτημα “αν επανακρατικοποιήσουμε τα τρένα αυτό θα γίνει με ποιον τρόπο, με ποια μορφή νομική;”, η απάντηση του προέδρου ήταν “η μπάλα στην εξέδρα”.

Εξάλλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης φάνηκε να θέλει να κρατήσει ισορροπίες και να μοιράσει το καρπούζι στην μέση, ώστε να υπηρετηθεί η κεντρική ιδέα της συνέντευξης που ήταν το “συνεργασία με όποιον να ‘ναι αλλά χωρίς Μητσοτάκη πρωθυπουργό ή Τσίπρα“.

Αν ήθελε να σπάσει αυγά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να θυμίσει ποιος αποκρατικοποίησε τα τρένα(ο ίδιος που προσπάθησε να ιδιωτικοποιήσει και το νερό κανονικότατα αλλά τον σταμάτησε το ΣτΕ και τώρα έχει σηκώσει τα φλάμπουρα της επανάστασης)…

Αλλά πάμε παρακάτω. Το πιο ουσιώδες το είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μια φαινομενικά χλιαρή ερώτηση. “Θα συνεργαζόσασταν με τον Γιάνη Βαρουφάκη;’, ρώτησε ο δημοσιογράφος. Κι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε περίπου ότι “εγώ με άνθρωπο που είχε στο σχέδιό του να πάμε στη δραχμή δεν θα συνεργαζόμουν για κυβέρνηση”.

Ένα σενάριο, λοιπόν, που έπαιζε δυνατά, εκείνο της “κυβέρνησης των ηττημένων”, σε περίπτωση που είναι πρώτη η ΝΔ, πάει, κάηκε!

Διότι τέτοια κυβέρνηση χωρίς τον Γιάνη τον Βαρουφάκη είναι αδύνατον να υπάρξει! Οπότε, τι το κουβεντιάζουμε; Επόμενο σενάριο παρακαλώ…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Το άγαλμα του Κούση να μην θυμίζει Πολυτεχνείο ή προτομές αδερφών Παπαστράτου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ