ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδα«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Ο Πολυχρονόπουλος μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’»

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Ο Πολυχρονόπουλος μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’»

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Ο Πολυχρονόπουλος μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’»

Το «Χαμογέλα και Πάλι» παρουσιάζει μία μαρτυρία για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου».

Ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, και δύο συγγενικά του πρόσωπα μπαίνουν στο «στόχαστρο» ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας στη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Το «Χαμογέλα και Πάλι» παρουσιάζει μία μαρτυρία για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου», από εθελόντρια, η οποία «δείχνει» τη σύντροφο του Κ. Πολυχρονοπούλου πίσω από τις καταγγελίες.

«Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Μαγειρεύουν 30 χρόνια ακούραστα. Αν υπήρχε ζήλεια μεταξύ του Κωνσταντίνου και της συντρόφου του μπορεί να είπε και κανένα ψεματάκι. Ποιος ξέρει; Ζευγάρι είναι. Μπορεί κάτι να συνέβη και να είπε κάποια πράγματα από φθόνο. Ήξερα τα πάντα επειδή ήμουν μαζί τους. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάνει ατασθαλίες. Αν ο Κωνσταντίνος έκανε καμία βλακεία με παιχνίδια, μπορεί να παρασύρθηκε, όλοι κάνουν λάθη. Δεν θέλω να κατηγορήσω τη σύντροφό του, αλλά από ζήλεια μπορεί να έγιναν όλα. Η ξανθιά κυρία δεν είναι στο πλάι του μετά από όσα έγιναν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Κωνσταντίνος μου είπε πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’. Ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του ούτε σπίτι δικό τους δεν έχουν και πριν γίνει αυτό υπολόγιζαν να κάνουν μία αγορά. Αν έχει παίξει στον τζόγο δύο, τρία, τέσσερα χιλιάρικα είναι βλακεία. Αλλά να καταχραστεί χρήματα της κοινωνικής κουζίνας αποκλείεται».

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ