ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΟ Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπόθεση του 53χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Βουκουρέστι

Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπόθεση του 53χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Βουκουρέστι

Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπόθεση του 53χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Βουκουρέστι

Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπόθεση του 55χρονου Λαρισαίου, που έχασε τη ζωή του, στο δυστύχημα που έγινε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων, με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο Αλέξης Κούγιας και το γραφείο του, θα αναλάβει την υπόθεση του 55χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Ρουμανία, τόσο στις ποινικές δίκες, όσο και στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Τον Επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου Αλέξιου Κούγια επέλεξαν οι συγγενείς του αείμνηστου Ν.Χ. για να εκπροσωπήσει τόσο στις ποινικές δίκες, όσο και στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως λόγω της ψυχικής τους οδύνης, εξαιτίας του απροσδόκητου θανάτου στο τραγικού δυστύχημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Κατόπιν αυτής της εντολής το δικηγορικό μας γραφείο θα συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία τόσο από τη ποινική δικογραφία, η οποία δημιουργήθηκε από τις διωκτικές αρχές της Ρουμανίας, αλλά και όλα τα στοιχειά τα οποία απαιτούνται για τους υπαιτίους αυτής της τραγωδίας ( υπαίτιος οδηγός και ιδιοκτήτρια εταιρεία του ζημιογόνου αυτοκινήτου, η οποία έχει αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη του ζημιογόνου λεωφορείου και του υπαίτιου οδηγού του).

Το δικηγορικό γραφείο μας θα διερευνήσει την εκδοχή της ευθύνης των αρμόδιων υπηρεσιών της Ρουμανίας για την βαριά κατασκευή, η οποία προειδοποιούσε για το επιτρεπόμενο ύψος των διερχόμενων οχημάτων, εάν αυτή ήταν σύννομη.

Άρτα: Γιατροί πιάστηκαν στα χέρια εν ώρα υπηρεσίας στο Νοσοκομείο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ