ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Ο Άκης Τσελέντης είχε προειδοποιήσει για την κατάρρευση από το 2019!

Πάτρα: Ο Άκης Τσελέντης είχε προειδοποιήσει για την κατάρρευση από το 2019!

Πάτρα: Ο Άκης Τσελέντης είχε προειδοποιήσει για την κατάρρευση από το 2019!

Με ανάρτησή του ο Άκης Τσελέντης είχε κρούσει για τον κώδωνα του κινδύνου για τη γέφυρα στην Πάτρα.

Την ύπαρξη επικίνδυνης γέφυρας , η οποία βρίσκεται στην περιμετρική της Πάτρας, αμέσως βγαίνοντας από το τελευταίο τούνελ στο ρεύμα προς Ρίο, αποκάλυπτε πριν 4 χρόνια με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο καθηγητής σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης.

Μάλιστα τότε έκρουε το κώδωνα του κινδύνου για το γεγονός ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα καθώς η συγκεκριμένη γέφυρα έκρυβε μεγάλους κινδύνους με τον σεισμολόγο να διερωτόταν αν έπρεπε να υπάρξει κάποιο θύμα για να δράσουν οι αρμόδιοι.

Η ανάρτησή του:

Βγαίνοντας από το τελευταίο τούνελ της περιμετρικής προς το Ρίο και στρίβοντας δεξιά για να κατέβεις προς το λιμάνι, στην διασταύρωση με τον δρόμο που έρχεται από το ΚΤΕΟ προς τον Στάδιο Τόφαλος, σταματάς να ελέγξεις γιατί έχει STOP. Αν κοιτάξεις ακριβώς απέναντι σου ψηλά στην γέφυρα, αντικρίζεις αυτό το θέαμα. Σίγουρα κάποιους μεγάλους κινδύνους κρύβει η κατάσταση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ; Αν πέσει κάποιο κομμάτι στο κεφάλι ενός διερχόμενου οδηγού τι γίνεται;
==>Ο ΟΑΣΠ ας σταματήσει τον «διακοσμητικό» του απαθή ρόλο και ας δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που οι πολίτες θα καταγγέλλουν αντίστοιχα περιστατικά και μετά να πιέζει τους αντίστοιχους υπεύθυνους φορείς να επεμβαίνουν αλλιώς να μετονομαστεί σε Οργανισμό Αποδιοργάνωσης Σεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας της χώρας….
Σας υπενθυμίζω ότι όταν ΠΡΙΝ αρκετό καιρό επεσήμανα αντίστοιχη κακοτεχνία σε γέφυρα στο φαληρικό “Δ” ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Σπίρτζης με έστειλε στον Εισαγγελέα Πειραιά!

gazzetta.gr

 

 

Στα ανατολικά τα ρεκόρ σήμερα: 46,4 βαθμούς στο Γύθειο -Οι 20 περιοχές που «ψήθηκαν»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ