Ο Αγρινιώτης Κώστας Σταμούλης στο βάθρο των νικητών του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου - Τερμάτισε τρίτος (video) 

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Κώστας Σταμούλης μπήκε τρίτος στο Καλλιμάρμαρο και αποθεώθηκε από τους θεατές του 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετέχει σε μαραθώνιο και επέλεξε τον πιο δύσκολο, αλλά τα κατάφερε να είναι στο βάθρο των νικητών!

termatismos stamouli

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Κώστας Σταμούλης (με χρόνο 2:25:37) μπήκε τρίτος στο Καλλιμάρμαρο και αποθεώθηκε από τους θεατές του 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (42.195 μέτρων).

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετέχει σε μαραθώνιο και επέλεξε τον πιο δύσκολο, αλλά κατάφερε να είναι στο βάθρο των νικητών!

Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου Κώστας Σταμούλης κατά την διάρκεια του αγώνα βρέθηκε στη δεύτερη θέση, αλλά ο ο Χαράλαμπος Πιτσώλης του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός που τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο καταγράφοντας χρόνο 2 ώρες, 23 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, πήρε τη νίκη με… ανατροπή.

Αξίζει να τονίζουμε πως ο αδελφός του Κώστα, Νίκος, επίσης του ΓΑΣ Αγρινίου, τερμάτισε στην 2η θέση στον αγώνα των 5 χλμ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 39ο Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Παρακολουθήστε τα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό του Αγρινιώτη αθλητή Κώστα Σταμούλη

Ο πίνακας των αποτελεσμάτων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας όπου φαίνονται αναλυτικά οι χρόνοι των 10 πρώτων αθητών, αλλά και του Αγρινιώτη Κώστα Σταμούλη που κέρδισε την 3η θέση 

Ο πίνακας του αγώνα των 5χλμ στον οποίο ο Αγρινιώτης Νίκος Σταμούλης κέρδισε τη 2η θέση 

Λαμία-Παναιτωλικός – Η προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων