ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΟ αγνώριστος Άρης Σερβετάλης στην τελευταία του εμφάνιση – Ποια ειναι η νέα του ταινία

Ο αγνώριστος Άρης Σερβετάλης στην τελευταία του εμφάνιση – Ποια ειναι η νέα του ταινία

Ο αγνώριστος Άρης Σερβετάλης στην τελευταία του εμφάνιση – Ποια ειναι η νέα του ταινία

Τα “Μήλα” (Apples) του Χρήστου Νίκου ήταν μια από τις ταινίες που περιμέναμε να δούμε στα Όσκαρ 2021 αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ξεκινήσει το δικό της ταξίδι σε παγκόσμιο επίπεδο και έχοντας την στήριξη της παραγωγού της, Cate Blancett.

Η ελληνική ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, ξετυλίγει την ιστορία του 40χρονου Άρη που ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για την αμνησία που προκάλεσε σε αυτόν αλλά και στους άλλους ανθρώπους μια αναπάντεχή επιδημία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apples (@applesfilm)

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει καθημερινές αποστολής και μετά την ολοκλήρωση της καθεμιάς ο Άρης κρατά ως αποδεικτικό μία φωτογραφία. Στο ίδιο πρόγραμμα θα συναντήσει την Άννα.

“Μέρος της δύναμης της ταινίας Apples βρίσκεται στα έξι χρόνια της προετοιμασίας της και παρόλα αυτά είναι απίστευτη σχετική και προφητική ενώ έχει και μια διαχρονικότητα. Δεν είναι απλά για το σήμερα, είναι για την υπαρξιακή μοναξιά και αποσταθεροποίηση”, λέει η Blancett στην συνέντευξή της στο τεύχος Ιουνίου του Empire Magazine. “Ο Χρήστος ήθελε να την τοποθετήσει σε μια συνθήκη “άχρονη”, “άτοπη” και αν την δεις σε πέντε χρόνια θα σε αναστατώνει ακόμα”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apples (@applesfilm)

Τα “Μήλα” είναι συμπαραγωγή Ελλάδας, Πολωνίας, Σλοβενίας και υποστηρίζεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Το σενάριο είναι του Χρήστου Νίκου και του Σταύρου Ράπτη. Παίζουν ακόμα η Σοφία Γεωργοβασίλη, η Άννα Καλαϊτζίδου και ο Αργύρης Μπακιρτζής.

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης: H μόδα του 1821 που φοράμε μέχρι σήμερα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr