ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΥποστράτηγος ο Φώτης Ντζιμάνης, παραμένουν Ταξίαρχοι Παπαευθυμίου και Κοτρωνιάς – Που τοποθετούνται

Υποστράτηγος ο Φώτης Ντζιμάνης, παραμένουν Ταξίαρχοι Παπαευθυμίου και Κοτρωνιάς – Που τοποθετούνται

Υποστράτηγος ο Φώτης Ντζιμάνης, παραμένουν Ταξίαρχοι Παπαευθυμίου και Κοτρωνιάς – Που τοποθετούνται

Στο βαθμό του Υποστρατήγου, προήχθη ο Αγρινιώτης Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Φώτης Ντζιμάνης, στο πλαίσιο των κρίσεων στο Σώμα, που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί. Ο κ. Ντζιμάνης μάλιστα τοποθετείται στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Διοικητής, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, που υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως Διευθυντής.

Διατηρητέος κρίθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαευθυμίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί παραμένοντας στη θέση του.

Επίσης, διατηρητέος κρίθηκε ο Ναυπάκτιος Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ο οποίος επίσης παραμένει επικεφαλής σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας.

Νωρίτερα στις κρίσεις των υποστρατήγων κρίθηκαν διατηρητέοι οι Παναγιώτης Κορδολαίμης και Ανδρέας Βασιλόπουλος, που έλκουν την καταγωγή τους από την Αιτωλοακαρνανία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι καμία μεταβολή δε σημειώθηκε στην ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας στο Μεσολόγγι, όπου ως Διευθυντής συνεχίζει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Νταλαχάνης.

Παπανδρέου για Μωραΐτη – Τόλκα: «Κυνισμός και τυχοδιωκτικές επιδιώξεις»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr