ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΕπέστρεψε στο τσιπουράδικο η Χρυσή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Θερμή υποδοχή στην Καρδίτσα

Επέστρεψε στο τσιπουράδικο η Χρυσή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Θερμή υποδοχή στην Καρδίτσα

Επέστρεψε στο τσιπουράδικο η Χρυσή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Θερμή υποδοχή στην Καρδίτσα

«Πνιγμένη» στις αγκαλιές φίλων και συγγενών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Tο χρυσό κορίτσι της Καρδίτσας -αγωνιστικά αλλά και στην καρδιά- βρέθηκε μαζί με τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια στο οικογενειακό κατάστημα εστίασης που εργάζεται και η ίδια και όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου στα 20 και 35 χλμ βάδην.

Τα γλυκά και οι ανθοδέσμες έπαιρναν και έδιναν στο χώρο του καταστήματος με την ίδια να δηλώνει στις αποκλειστικές δηλώσεις της στο KarditsaLive.Net πολύ χαρούμενη που γύρισε στο σπίτι της και δέχθηκε όλη αυτή την αγάπη από τους οικείους της αλλά και τους συμπολίτες ευχόμενη αυτές οι στιγμές να επαναληφθούν και στο μέλλον.

Μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Θυμίζουμε ότι εχει προγραμματιστεί από το Δήμο Καρδίτσας μια λιτή εκδήλωση υποδοχής της στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί παρτίδα μελιού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ