ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΝτόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά»

Αισιόδοξη εμφανίστηκε για την πορεία της υγείας της η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα Παρασκευή (5.11.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι «όλα καλά, προχωράω και κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά».

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τους εμβολιασμούς και για όσους δεν προτίθενται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «από αυτούς που αρνούνται το εμβόλιο, το 50% δεν πλησιάζεται. Υπάρχει όμως και το 50% που φοβάται», επισήμανε η κ. Μπακογιάννη παρομοιάζοντας το φόβο που νιώθουν ορισμένοι με το φόβο που νιώθει η ίδια για το σεισμό και τις κατσαρίδες.

«Υπάρχει ο λογικός (φόβος) και ο παράλογος», σημείωσε με νόημα και στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα, απάντησε ότι θα πρέπει να δοκιμάσουμε δια της πειθούς εξηγώντας ότι στην υποχρεωτικότητα έχεις εξαντλήσει τα όρια σου.

Μάλιστα συμφώνησε με την πρόταση του Νίκου Φίλη να λήγει μετά το εξάμηνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χαρακτηρίζοντας καλή και εποικοδομητική πρόταση, ενώ τον κάλεσε να βγουν σε όποιο καφενείο και πλατεία να πείσουν για την πρώτη και την τρίτη δόση.

Εξαιρετική η τοποθέτηση της Εκκλησίας για τους ανεμβολίαστους
Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτήρισε την τοποθέτηση της Εκκλησίας ως εξαιρετικά, σχετικά με την προτροπή για διενέργεια τεστ σε ανεμβολίαστους.

«Μεγάλος και Πεφωτισμένος Ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος, είμαστε ευγνώμονες στην Εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Εκκλησία με διαφορετικό λόγο και αξιοπιστία προς το δικό τη ποίμνιο μπήκε μπροστά σε συνεργασία με την κυβέρνηση» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, εξηγώντας ότι «οτιδήποτε είναι ανεφάρμοστο, αδυνατίζει την ίδια την απόφαση»

Σύμφωνα με την ίδια δεν μπορούσε να το επιβάλλει η κυβέρνηση και για λόγους πρακτικούς, ενώ εκτίμησε ότι με την πίεση που θα υπάρξει ένα κομμάτι των πιστών θα πειστεί.

Απογοητευτικός ο Αλέξης Τσίπρας
Απογοητευτική χαρακτήρισε τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, η Ντόρα Μπακογιάννη και ανέφερε ότι η ανάγκη για αντιπολίτευση τον κάνει να αδυνατίζει μια Επιτροπή Επιστημόνων παρόλο-που όπως είπε- που έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού, ενώ κατά την ίδια θα πρέπει να γίνει το αντίθετο.

Ελληνοτουρκικά
Σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέβασε τους τόνους μετά τη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, ωστόσο επισήμανε ότι κανένας δεν μπορεί ξέρει πόσο αυτό θα κρατήσει.

«Γι’ αυτό και η Ελλάδα προχωράει την αμυντική θωράκιση της και τις διεθνείς της συμμαχίες και κυρίως παραμένει ένα τέρας ψυχραιμίας, όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε.

Πηγή: newsit.gr

Πλεύρης – Με self test θα μπαίνουν τα παιδιά έως 18 ετών στους μεικτούς χώρους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr