ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝτόρα, Κώστας και Αλεξία στο Θέρμο στην εκδήλωση για τον Παύλο Μπακογιάννη

Ντόρα, Κώστας και Αλεξία στο Θέρμο στην εκδήλωση για τον Παύλο Μπακογιάννη

Ντόρα, Κώστας και Αλεξία στο Θέρμο στην εκδήλωση για τον Παύλο Μπακογιάννη

Ντόρα, Κώστας και Αλεξία στο Θέρμο στην εκδήλωση για τον Παύλο Μπακογιάννη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για Κυριάκο Μητσοτάκη

Άλλη μια πολύ σημαντική εκδήλωση για το Θέρμο, με υψηλούς προσκεκλημένους, φαίνεται να έχει οργανώσει ο δήμαρχος Δημήτρης Κωνσταντάρας. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην “Σ” ο δήμαρχος Θέρμου, στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων της προτομής του Παύλου Μπακογιάννη που θα γίνει στο Θέρμο στις 22 Αυγούστου, θα δώσουν το “παρών” οι Ντόρα, Κώστας και Αλεξία Μπακογιάννη δίνοντας την μέγιστη δυνατή οντότητα στις τιμές προς τον δολοφονημένο από την “17 Νοέμβρη” πολιτικό.

Μάλιστα, φαίνεται να παραμένει ανοιχτό και αρκετά ισχυρό το ενδεχόμενο να παραβρεθεί και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα έχει την συγκεκριμένη περίοδο. Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Κωνσταντάρα ότι “εξετάζει” το ενδεχόμενο στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Βόνιτσα.

Να σημειωθεί ότι χθες Τρίτη εγκρίθηκαν δια περιφοράς από το δημοτικό συμβούλιο όσα χρειάζονται για τον χώρο της εκδήλωσης, αλλά και την προτομή του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, με δωρεά του ομογενή Πέτρου Κ. Γρομητσάρη.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Που χάνει ο δικός μας διαγώνιος και η σύνδεση του Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ