ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝτοκιμαντέρ COSMOTE TV: «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου»

Ντοκιμαντέρ COSMOTE TV: «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου»

Ντοκιμαντέρ COSMOTE TV: «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου»

Πρώτη δημόσια προβολή στη Ναύπακτο την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου

Αυτή την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, ανήμερα της 450ης Επετείου από την ιστορική Ναυμαχία της Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας παρουσιάζει σε πρώτη δημόσια προβολή το ντοκιμαντέρ «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου», παραγωγής COSMOTE TV, στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου, ώρα 20:30’.

Σε περίπτωση βροχής, η δημόσια προβολή θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου.

Σημειώνεται ότι, στις 7 Οκτωβρίου και ώρα 21:00’ θα λάβει χώρα και η τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ μέσα από το COSMOTE History.  Ενώ, τιμώντας την ιστορική Επέτειο, η COSMOTE TV θα προβάλλει σε παράλληλη θέαση το ντοκιμαντέρ και μέσα από το κανάλι της στο YouTube >>> https://www.youtube.com/watch?v=YqvCM5q3AvQ , το οποίο θα είναι δωρεάν διαθέσιμο στο κοινό έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Πρόκειται για μία εξαιρετική παραγωγή σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χαντζή, μέσα από την οποία αναδεικνύονται σημαντικές πτυχές και άγνωστες στο ευρύ κοινό λεπτομέρειες της ιστορικής Ναυμαχίας με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.  Η συμμετοχή αξιόλογων προσωπικοτήτων, ερευνητών και ακαδημαϊκών, υπογραμμίζει το κύρος της παραγωγής αυτής.

Π.Δ.Ε.: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr