Η... νταλίκα του ΤΕΕ έφτασε και στο Αγρίνιο

Η καμπάνια για τα 100 χρόνια ΤΕΕ «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα, με δεκάδες τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις

<p>tee-natalika</p>

Αρκετοί στο Αγρίνιο απόρησαν από χθες το βράδυ, όταν είδαν μια... νταλίκα στο κέντρο της πόλης αλλά δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς.

Πρόκειται για έναν πρωτότυπο τρόπο που βρήκε το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας να ενημερώσει τους πολίτες για τη δράση του, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του.

Στην ουσία είναι μια κινητή πλατφόρμα του ΤΕΕ Roadshow στην οποία οι πολίτες μπορούν μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, να ενημερωθούν για την εκατόχρονη ιστορία του ΤΕΕ αλλά και την προσφορά του στην χώρα μας.

Το τεράστιο φορτηγό θα είναι στην οδό Αναστασιάδη, μπροστά από το κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος και σήμερα Τετάρτη (10 Απριλίου 2024) θα μπορούν να το επισκεφτούν οι πολίτες μεταξύ 10.00 έως 15.00.

Η καμπάνια για τα 100 χρόνια ΤΕΕ «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα, με δεκάδες τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια, που θα εξελιχθούν μέχρι το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

Στόχος είναι μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα για το ρόλο και το έργο των Ελλήνων Μηχανικών και του επαγγελματικού τους φορέα, του ΤΕΕ, στην ανόρθωση και ανάπτυξη της χώρας.

Η καμπάνια πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και των Νομαρχιακών Επιτροπών, υπό το συντονισμό του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΤΕΕ με την συμμετοχή και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ