ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝοσοκομείο Μεσολογγίου: “Ανέφικτος” ο εμβολιαστικός σχεδιασμός με το υπάρχον προσωπικό λένε οι εργαζόμενοι

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: “Ανέφικτος” ο εμβολιαστικός σχεδιασμός με το υπάρχον προσωπικό λένε οι εργαζόμενοι

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: “Ανέφικτος” ο εμβολιαστικός σχεδιασμός με το υπάρχον προσωπικό λένε οι εργαζόμενοι

Ανοιχτή γενική συνέλευση στην είσοδο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε το πρωί εξαιτίας της “προβληματικής” αρχής των νέων εμβολιαστικών γραμμών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας τονίζεται ότι η πολίτες ταλαιπωρούνται και ότι το πρόγραμμα των εμβολιασμών δεν μπορεί να καλυφθεί χωρίς να ενισχυθεί το προσωπικό.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα ξεκίνησε η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας εξαιτίας του ανέφικτου προγράμματος που αποφάσισαν «οι υπεύθυνοι». Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.
Θέλουμε να δηλώσουμε ότι υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία των πολιτών είναι η Διοίκηση της Ν.Μ. Μονάδας Μεσολογγίου, η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.
ΖΗΤΑΜΕ να αλλάξει ΤΩΡΑ όλος αυτός ο σχεδιασμός και η ταλαιπωρία των πολιτών , διότι είναι αδύνατον με το υπάρχον προσωπικό να εμβολιαστούν από 170 άτομα/ ημέρα –μέχρι χθες- 680 άτομα / ημέρα από σήμερα , χωρίς προσλήψεις προσωπικού (Ιατρικό – Νοσηλευτικό – Διοικητικό)
Για εμβολιασμούς υπάρχει η Α΄ Βάθμια Υγεία ( Κέντρα Υγείας , ΤΟΜΥ κ.λ.π.)
Το Δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο πρέπει να συνεχίσει την λειτουργία του για τους πολίτες και όχι να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο .
Για τους παραπάνω λόγους πραγματοποιήθηκε σήμερα Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στην Είσοδο του Νοσοκομείου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr