ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΝοσοκομείο Μεσολογγίου: Αναφορά στον Εισαγγελέα από τους εργαζόμενους για το συγχρωτισμό στο εμβολιαστικό κέντρο

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Αναφορά στον Εισαγγελέα από τους εργαζόμενους για το συγχρωτισμό στο εμβολιαστικό κέντρο

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Αναφορά στον Εισαγγελέα από τους εργαζόμενους για το συγχρωτισμό στο εμβολιαστικό κέντρο

Αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με τη λειτουργία έξι νέων εμβολιαστικών γραμμών, που προστέθηκαν στις δύο γραμμές που λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Η έλλειψη προσωπικού για τη στελέχωση των νέων εμβολιαστικών γραμμών, αλλά και η έλλειψη χώρων είχαν ως αποτέλεσμα χθες να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα εμβολιαστικά ραντεβού και να παρατηρείται συνωστισμός έξω από το εμβολιαστικό κέντρο.

. «Τίθεται πλέον ένα μεγάλο ζήτημα συγχρωτισμού, γιατί όταν υπάρχουν πάνω από 600 ραντεβού και πολλοί έχουν ένα τουλάχιστον συνοδό μιλάμε ίσως και για 1.000 άτομα, που προσέρχονται στο Νοσοκομείο» αναφέρει ο Δ. Τουμαράς και προσθέτει ότι «την ώρα που στην περιοχή υπάρχει έξαρση κρουσμάτων και το Νοσοκομείο δέχεται καθημερινά δεκάδες ύποπτα κρούσματα, η λειτουργία των εμβολιαστικών γραμμών υπό αυτές τις συνθήκες και η προσέλευση τόσων πολιτών στο χώρο του Νοσοκομείου εκθέτει όλους σε μεγάλο κίνδυνο».

Όπως έχει αναφερθεί από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου θα πρέπει να υπάρξει αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου και να μετακινηθούν σε άλλο χώρο τουλάχιστον τρεις εμβολιαστικές γραμμές από το Νοσοκομείο στο χώρου του ΚΑΠΗ που παραχωρείται από το Δήμο Μεσολογγίου.

Δημήτρης Παπαδάκης

Αγρίνιο: Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας – Η πρώτη “μάχη” ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη (εικόνες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ