ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣτο νοσοκομείο λόγω δύσπνοιας η Κατερίνα Καινούργιου

Στο νοσοκομείο λόγω δύσπνοιας η Κατερίνα Καινούργιου

Στο νοσοκομείο λόγω δύσπνοιας η Κατερίνα Καινούργιου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς το βράδυ παρουσίασε δύσπνοια. Έτσι, δεν ήταν παρούσα στην έναρξη της εκπομπής «Ευτυχείτε» που παρουσιάζει καθημερινά στο OPEN.

«Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής στο OPEN.

«Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ, είναι καλά. Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη», είπε ο Γρηγόρης Γκουνάρας στην έναρξη της εκπομπής.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου συμπλήρωσε: «Πολύ καλά έκανε και πήγε αφού ένιωσε μια δύσπνοια. Έπρεπε να πάει να δει τι της συμβαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με κορονοϊό».

Έτσι, η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου να σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Πηγή / Φωτογραφία: newsit.gr

Ναύπακτος: Δείτε live τις εργασίες του 3ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr