ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΝοσοκομείο Λευκάδας: Αναβάθμιση της Οφθαλμολογικής με τη συμβολή ομάδας του Νοσοκομείου Αγρινίου

Νοσοκομείο Λευκάδας: Αναβάθμιση της Οφθαλμολογικής με τη συμβολή ομάδας του Νοσοκομείου Αγρινίου

Νοσοκομείο Λευκάδας: Αναβάθμιση της Οφθαλμολογικής με τη συμβολή ομάδας του Νοσοκομείου Αγρινίου

Χωρίς ταλαιπωρία για τον ασθενή και με εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα χάρη στην αξιοποίηση σύγχρονης μεθόδου για την αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων, έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται στο Νοσοκομείο της Λευκάδας χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο ζήτημα της αναβάθμισης της Οφθαλμολογικής αναφέρεται με ανακοίνωσή της η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, επισημαίνοντας το ρόλο που διαδραμάτισε στη θετική αυτή εξέλιξη εξειδικευμένη ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου με επικεφαλής τον χειρουργό – οφθαλμίατρο Γιώργο Ζαφειράκη.

Τι ανακοίνωσε η 6η ΥΠΕ

Πριν λίγο καιρό η 6η ΥΠΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναβαθμίσει την Οφθαλμολογική Κλινική του Γ. Ν. Λευκάδας.

Ήδη από χθες βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η Χειρουργική Οφθαλμολογική Κλινική. Πρόκειται για ένα κενό που καλύφθηκε πλήρως για τους πολίτες όχι μόνο του νησιού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν εντολής που εδόθη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

 

Οι επεμβάσεις, γίνονται με τη μέθοδο της φακοθρυψίας, μια πρωτοποριακή μέθοδο κατά την οποία ο ασθενής δεν χρήζει νοσηλείας, ενώ δεν τοποθετούνται ράμματα στο μάτι. Η μέθοδος εφαρμόζεται πλέον, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο χειρουργείο, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επιτυχώς πέντε επεμβάσεις.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, διότι από τη στιγμή που εντοπίσαμε την συγκεκριμένη ανάγκη, αναπτύχθηκε μια εξειδικευμένη επιστημονική και νοσηλευτική ομάδα από το Γ. Ν. Αγρινίου με επικεφαλής τον Χειρουργό – Οφθαλμίατρο Γιώργο Ζαφειράκη η οποία κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συνδράμει το Γ. Ν. Λευκάδας και να οργανωθεί επεμβατικά η Οφθαλμολογική Κλινική», δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

 

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ενημερώνει για τις 120 δόσεις στις ασφαλιστικές εισφορές

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr