ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝοσοκομείο Αγρινίου: Δεν υπάρχει πια η αιτία των επικοινωνιακών αντιδράσεων

Νοσοκομείο Αγρινίου: Δεν υπάρχει πια η αιτία των επικοινωνιακών αντιδράσεων

Νοσοκομείο Αγρινίου: Δεν υπάρχει πια η αιτία των επικοινωνιακών αντιδράσεων

Νοσοκομείο Αγρινίου: Δεν υπάρχει πια η αιτία των επικοινωνιακών αντιδράσεων

Την αυριανή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβουλίου Αγρινίου για το Νοσοκομείο δεν μπορούμε φυσικά να την προκαταλάβουμε.

Αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό λόγω και του γενικότερου πολιτικού κλίματος που επικρατεί να γίνει μια περισσότερο πολιτική, ιδεολογική, κομματική και εν τέλει προεκλογική συζήτηση παρά μια συζήτηση πιο κοντά στην ουσία και στα πραγματικά προβλήματα.

Εξάλλου, οι κενές οργανικές θέσεις γιατρών τόσο στο Νοσοκομείο Αγρινίου όσο και στο Μεσολόγγι άρχισαν να αυξάνονται από τα τέλη του 2021, όταν αποχώρησαν αρκετοί γιατροί που συνταξιοδοτήθηκαν και μάλιστα τότε ήμασταν ακόμη εν μέσω πανδημίας, υπό την έννοια ότι καθημερινά ανακοινώνονταν περί του 100 νεκρούς από covid.

Όμως το θέμα ανέκυψε με επιτακτικό τρόπο και έγινε αντικείμενο αντιδράσεων, μόνο όταν διακινήθηκε η φήμη περί παραίτησης του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής.

Χθες όμως η Διοίκηση του Νοσοκομείου έκανε γνωστό ότι δεν υφίσταται πλέον τέτοιο θέμα. Θα αναρωτηθεί κανείς, παύει έτσι να υπάρχει θέμα; Φυσικά και όχι.

Το… θέμα είναι αυτοί που άρχισαν να εξανίσταται μόνο όταν πήραν το… πάτημα από την αποχώρηση ενός γιατρού που η προσφορά του στο Νοσοκομείο είναι πανθομολογούμενη.

Η ουσία του προβλήματος είναι φυσικά αλλού. Στο γεγονός ότι εν μέσω πανδημίας δεν έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε τα κενά τουλάχιστον των συνταξιοδοτήσεων να καλυφθούν άμεσα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αυτοκριτική δεν έκανε κανείς για το Νοσοκομείο Αγρινίου

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ