ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝοσοκομείο Αγρινίου: Τερτίπια ανεμβολίαστων με αναρρωτικές άδειες

Νοσοκομείο Αγρινίου: Τερτίπια ανεμβολίαστων με αναρρωτικές άδειες

Νοσοκομείο Αγρινίου: Τερτίπια ανεμβολίαστων με αναρρωτικές άδειες

Με τερτίπια από ορισμένους ανεμβολίαστους υγειονομικούς στο Νοσοκομείο Αγρινίου παρήλθε η προθεσμία του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους. Χθες και σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» 40 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου από τους 90 που παραμένουν ανεμβολίαστοι δήλωσαν αναρρωτική άδεια. Μάλιστα σχεδόν όλοι τους το 98% προσκόμισαν γνωματεύσεις από ιδιώτες γιατρούς και όχι από γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Όπως ανέφερε από χθες το sinidisi.gr ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους έχει στενέψει αρκετά, καθώς φαντάζει σχεδόν αδύνατο να αποφύγουν με κάποιο «πλάγιο» τρόπο την αναστολή εργασίας.

Ήδη έχει απαγορευτεί στους ανεμβολίαστους να λάβουν κανονική άδεια, ενώ όσον αφορά την περίπτωση της αναρρωτικής άδειας, όπως πληροφορείται το sinidisi.gr αναμένεται υπάρξει διπλός έλεγχος, μέσω και δεύτερης γνωμάτευσης από ιατρό του νοσοκομείου, αλλά και άμεσος έλεγχος από υγειονομική επιτροπή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί πέραν αμφιβολίας η αναγκαιότητα μιας αναρρωτικής άδειας.

Είναι προφανές ότι αυτές οι 40 αναρρωτικές άδειες, που προέκυψαν σε λιγότερο από 48 ώρες σχετίζονται με την επικείμενη αναστολή εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Τούτου δοθέντος θα έχει ενδιαφέρον, αν δεν επιβάλλεται κιόλας, να τοποθετηθεί επί του θέματος και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, μέλη του οποίου χορήγησαν τις εν λόγω αναρρωτικές άδειες.

Δημήτρης Παπαδάκης

Κορονοϊός: Ανησυχεί η νέα μετάλλαξη Mu – Ενδείξεις ανθεκτικότητας απέναντι στα εμβόλια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr