ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΝοσοκομείο Αγρινίου: Σταδιακή επαναλειτουργία – Το μήνυμα του Διοικητή

Νοσοκομείο Αγρινίου: Σταδιακή επαναλειτουργία – Το μήνυμα του Διοικητή

Νοσοκομείο Αγρινίου: Σταδιακή επαναλειτουργία – Το μήνυμα του Διοικητή

Μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων  λόγω του κορωνοϊού  COVID-19 που εξήγγειλε η Ελληνική Κυβέρνηση, και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σε ότι αφορά τα Δημόσια Νοσοκομεία,ανακοινώνουμε τα εξής:

  • Γίνεται σταδιακή επαναλειτουργία και προγραμματισμόςτακτικώνχειρουργείων και Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων βάσει των οδηγιών του Υπουργείου.
  • Η εξέταση των ασθενών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, θα γίνεταιαυστηράκατόπιντηλεφωνικώνραντεβού και μόνο με την αρμόδια υπηρεσία του Νοσοκομείου (τηλ. 2641361182, 2641361180)
  • Η προσέλευση των ασθενών θα γίνεται χωρίς συνοδό εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση του.
  • Η προσέλευση των ασθενών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία θα γίνεται 10 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού.
  • Οι ασθενείς, και όπου υπάρχει η ανάγκη και οι συνοδοί ,θα τηρούν όλες τις οδηγίες που προβλέπονται  για την κοινωνική απόσταση,και θα φροντίζουν από μόνοι τους για την προμήθεια και χρήση των ατομικών μέσων προστασίας (τουλάχιστον μάσκες προσώπου).

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε εφαρμόζοντας αδιαμαρτύρητα τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλλε η πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊούCOVID-19, και την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ζητούμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας,για την όποια τελευταία ταλαιπωρία θα υποστείτε εφαρμόζοντας τις παραπάνω οδηγίες.

Ας μην ‘’σκορπίσουμε ’’ ότι με πόνο καρδιάς και μεγάλη υπομονή και αντοχή καταφέραμε.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο 69χρονος

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr