ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝοσοκομείο Αγρινίου-SOS : Ένας θάνατος από covid στην καρδιολογική και 11 νοσηλευόμενοι στην Παθολογική θετικοί

Νοσοκομείο Αγρινίου-SOS : Ένας θάνατος από covid στην καρδιολογική και 11 νοσηλευόμενοι στην Παθολογική θετικοί

Νοσοκομείο Αγρινίου-SOS : Ένας θάνατος από covid στην καρδιολογική και 11 νοσηλευόμενοι στην Παθολογική θετικοί

Μια ακόμη πολύ σοβαρή και δυσάρεστη εξέλιξη σημειώνεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» σήμερα εντοπίστηκαν στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου 11 νοσηλευόμενοι να νοσούν τελικά από κορονοϊό.

Οι ασθενείς αυτοί της Παθολογικής Κλινικής εισήχθησαν στο Νοσοκομείο, με άλλα παθολογικά αίτια και νοσηλεύονταν στην Κλινική, ωστόσο στην πορεία φαίνεται ότι εμφάνισαν συμπτωματολογία και παραπέμπει στον covid και μετά από τα τεστ που έγιναν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Παράλληλα, στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου σημειώθηκε ένας θάνατος, που τελικά σχετίζεται με επιπλοκές του κορονοϊού, καθώς λίγες ώρες πριν καταλήξει ο εν λόγω ασθενής βρέθηκε επίσης θετικός στον κορονοϊό. Νωρίτερα ο εν λόγω ασθενής νοσηλεύονταν στην Παθολογική Κλινική και εμφάνισε διαφορετική συμπτωματολογία και έτσι μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική Κλινική, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός στον covid.

Τα συμβάντα αυτά εντείνουν την ανησυχία για τη διασπορά του ιού στους ευαίσθητους νοσοκομειακούς χώρους. Και έρχονται ως συνέχεια των καταγγελιών που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Eφημερίδα Συνείδηση, αύριο

 

Τα δυο νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς – Πάνω από 16.000 τα ενεργά κρούσματα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr