ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝοσοκομείο Αγρινίου: Ορκίζεται διοικητής ο Μιχάλης Σερασκέρης τη Δευτέρα

Νοσοκομείο Αγρινίου: Ορκίζεται διοικητής ο Μιχάλης Σερασκέρης τη Δευτέρα

Νοσοκομείο Αγρινίου: Ορκίζεται διοικητής ο Μιχάλης Σερασκέρης τη Δευτέρα

Tην ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου πρόκειται να ορκιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr,  o Μιχάλης Σερασκέρης, στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα και να αναλάβει τα καθήκοντά του στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

O διορισμός του ως διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας έχει ήδη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Η τοποθέτηση του κ. Σερασκέρη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ γίνεται «για ορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/2020».

Ο Μιχάλης Σερασκέρης, σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα. Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού Hrstrategy από την 1/1/2015 έως σήμερα.

Δίδαξε 7 χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία.

Δημήτρης Παπαδάκης

Ένωση Αγρινίου: Παραλαβή αιτήσεων ΦΠΑ αγροτών από τις 17 Ιανουαρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ