ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝοσοκομείο Αγρινίου: Νέος διοικητής ο Μιχάλης Σερασκέρης – Υπεγράφη ο διορισμός του από τον υπουργό Υγείας

Νοσοκομείο Αγρινίου: Νέος διοικητής ο Μιχάλης Σερασκέρης – Υπεγράφη ο διορισμός του από τον υπουργό Υγείας

Νοσοκομείο Αγρινίου: Νέος διοικητής ο Μιχάλης Σερασκέρης – Υπεγράφη ο διορισμός του από τον υπουργό Υγείας

Υπεγράφη από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την αναπληρώτρια υπουργό Μίνα Γκάγκα ο διορισμός του Μιχάλη Σερασκέρη στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr.

Αναμένεται η δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο  Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) προκειμένου στη συνέχεια ο κ. Σερασκέρης, πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, να αναλάβει τα καθήκοντά του στη νοσηλευτική μονάδα.

Ο Μιχάλης Σερασκέρης, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα. Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού Hrstrategy από την 1/1/2015 έως σήμερα.

Δίδαξε 7 χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία, αρθρογραφώντας από το 2004 έως σήμερα σε έγκριτες εφημερίδες και επιστημονικές εκδόσεις.

Ασχολήθηκε εκτεταμένα με θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα. Συγγραφέας του βιβλίου 400 σελίδων “Κερδίστε την Μάχη των Προσλήψεων” από τις Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ, τη μονογραφίας 120 σελίδων με τίτλο “Εισαγωγή μεθόδων Ανταγωνισμού στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας”, Εγχειριδίου κωδικοποίησης Εργατικής νομοθεσίας 150 σελίδων για επαγγελματίες ανθρωπίνου δυναμικού.

Η πανδημία σε… άλλη διάσταση και στην Αιτωλοακαρνανία – Κατά 400% αυξήθηκαν τα κρούσματα την εβδομάδα που πέρασε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ