ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΝοσοκομείο Αγρινίου: Κλινική covid όλος ο τρίτος όροφος του νοσηλευτικού ιδρύματος

Νοσοκομείο Αγρινίου: Κλινική covid όλος ο τρίτος όροφος του νοσηλευτικού ιδρύματος

Νοσοκομείο Αγρινίου: Κλινική covid όλος ο τρίτος όροφος του νοσηλευτικού ιδρύματος

«Πολεμικές» προετοιμασίες λαμβάνουν χώρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου για να αντιμετωπιστεί το «κύμα» νοσηλειών που αναμένεται.

Και αυτό γιατί ο μεγάλος φόβος των υγειονομικών είναι ότι η έξαρση της προηγούμενης εβδομάδας στα κρούσματα και δη των ημερών, όπου η Αιτωλοακαρνανία είχε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη σε νοσηλείες. Γι’ αυτό και την Κυριακή στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, την καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Καρολίνα Ακινόσογλου και τους παράγοντες του Νοσοκομείο Αγρινίου ελήφθησαν αποφάσεις για έκτακτα μέτρα στο Νοσοκομείο για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της κατάστασης,.


Έτσι αποφασίστηκε σε όλο το τρίτο όροφο του Νοσοκομείου να αναπτυχθεί η κλινική COVID με την προοπτική η δυναμικότητα να ξεπεράσει και τις 60 κλίνες, εφ’ όσον λυθούν κάποια τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις παροχές οξυγόνου. Επί του παρόντος θα αναπτυχθούν συνολικά μαζί με τις υπάρχουσες 45 κλίνες covid, όπως έχει γράψει το sinidisi.gr.

Από την πλευρά του Γ. Καρβέλη υπήρξε η δέσμευση για άμεση και επαρκή εξασφάλιση παροχής οξυγόνου με επικοινωνία-συνεργασία της τεχνικής υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ με την εταιρεία παροχής οξυγόνου, καθώς επίσης και την άμεση προμήθεια όλου του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Επίσης η κλινική των υπόπτων περιστατικών θα μεταφερθεί στο ισόγειο στο τμήμα θεραπειών. Παράλληλα θα γίνει σύμπτυξη των χειρουργικών κλινικών, αναστολή των τακτικών ιατρείων και χειρουργείων.

Δυτική Ελλάδα: «Τσουνάμι» πλειστηριασμών- Στο σφυρί 18 ακίνητα στο Αγρίνιο, 8 στο Μεσολόγγι και 7 στη Ναύπακτο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr