ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝοσοκομείο Αγρινίου: Κάθετα αντίθετοι πολλοί γιατροί με τη συνέντευξη Τύπου ΕΙΝΑΑ- ΕΚΑ

Νοσοκομείο Αγρινίου: Κάθετα αντίθετοι πολλοί γιατροί με τη συνέντευξη Τύπου ΕΙΝΑΑ- ΕΚΑ

Νοσοκομείο Αγρινίου: Κάθετα αντίθετοι πολλοί γιατροί με τη συνέντευξη Τύπου ΕΙΝΑΑ- ΕΚΑ

Η “Συνείδηση” ήδη έχει δημοσιεύσει τις διαφωνίες του Συλλόγου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τα όσα ειπώθηκαν, όπως και την εν γένει εικόνα, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο της δομής από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών μαζί με τον νυν και τον πρώην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

Φαίνεται όμως ότι άσχημες εντυπώσεις αποκόμισε και το μεγαλύτερο μέρος του επιστημονικού προσωπικού από τα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Σ”, πολλοί γιατροί είναι προβληματισμένοι και θορυβημένοι τόσο από το “καπέλωμα”, όπως το χαρακτηρίζουν, των συνδικαλιστικών φορέων του Νοσοκομείου από το Εργατικό Κέντρο, όσο και από την ουσία όσων ειπώθηκαν.

Συνοπτικά, γιατροί με μεγάλη προσφορά και προϋπηρεσία στον χώρο αναρωτιούνται “τι δουλειά είχε στο πάνελ του αμφιθεάτρου το Εργατικό Κέντρο να δίνει συνέντευξη Τύπου με την ΕΙΝΑΑ; Πότε έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και γιατί επιλέχθηκε μια τέτοια στιγμή γι’ αυτή την κίνηση που περιχαρακώνει όποιες κινήσεις θέλουν οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό να κάνουν;”.

Πέραν του συγκεκριμένου θέματος, οι γιατροί εκτιμούν ότι ο πολιτικός χώρος στον οποίο αναφέρεται το Εργατικό Κέντρο παραδοσιακά παρουσιάζει την κατάσταση δραματική και προβάλει συχνά αιτήματα που ο μέσος πολίτης θεωρεί μαξιμαλιστικά.

Το χειρότερο στη προκειμένη περίπτωση, όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, είναι πως δίδεται η εντύπωση ενός διαλυμένου νοσοκομείου, όπου θα έχει ο πολίτης ανάγκη να πάει και θα το βρει κλειστό ή δεν θα επιβιώσει αν νοσηλευτεί σε αυτό!

“Πρόκειται για πολύ επικίνδυνη εντύπωση που δίνεται και για συνειρμούς που κάνει ο κόσμος οι οποίοι αδικούν την προσπάθεια πάρα πολλών ανθρώπων”, τονίζει χαρακτηριστικά γιατρός του νοσοκομείου Αγρινίου.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν πληροφορίες ότι θα τοποθετηθούν, το προσεχές διάστημα, επίσημα όσοι διαφωνούν με τους χειρισμούς της ΕΙΝΑΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Copernicus για φωτιές σε Ιτέα και Αχαΐα: Κάηκαν συνολικά 20.406 στρέμματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ