ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΝοσοκομείο Αγρινίου: Επαναλειτούργησε ο μαγνητικός τομογράφος – Για πρώτη φορά μετά το 2014 εξετάστηκε ασθενής!

Νοσοκομείο Αγρινίου: Επαναλειτούργησε ο μαγνητικός τομογράφος – Για πρώτη φορά μετά το 2014 εξετάστηκε ασθενής!

Νοσοκομείο Αγρινίου: Επαναλειτούργησε ο μαγνητικός τομογράφος – Για πρώτη φορά μετά το 2014 εξετάστηκε ασθενής!

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα (12.04.22) ο μαγνητικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Αγρινίου στον οποίο είχε να εξεταστεί ασθενής από το 2014!

Νοσηλευόμενος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία ενώ την ιατρική πράξη πραγματοποίησε ακτινολόγος από την Πάτρα προκειμένου παράλληλα να πραγματοποιήσει εκπαίδευση στο προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης που επισκέφθηκε το Αγρίνιο αναφέρθηκε στο “στοίχημα” που είχε βάλει πριν πολύ καιρό ώστε το μηχάνημα να επαναλειτουργήσει.

Με αιχμές ο Γ. Καρβέλης για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να εκπαιδευτούν οι γιατροί στην Πάτρα

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσαν οι σαφείς αιχμές στις δηλώσεις του Γιάννη Καρβέλη. «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για το Νοσοκομείο Αγρινίου καθότι ξεκινήσαμε τη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου» δήλωσε αρχικά ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ και πρόσθεσε :

«Έκανα αλλεπάλληλες ενέργειες προκειμένου να έρθουν οι γιατροί από το Νοσοκομείο στην Πάτρα προκειμένου να εκπαιδευτούν. Αυτό δεν κατέστη δυνατό για διάφορους λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω αυτή τη στιγμή μόνο και μόνο για λόγους αστικής ευγένειας».

«Το ζήτημα για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό και ο στόχος της λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου, της επαναλειτουργίας από το 2014 που είχε λειτουργήσει τελευταία φορά, ήταν έντονος μέσα μου» ανέφερε ακόμη ο Γ. Καρβέλης.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Μιχάλης Σερασκέρης υπογράμμισε της σημασία της εξέλιξης αυτής, χάρη στην αποτελεσματικότητα που επέδειξε ο κ. Καρβέλης. Στην κατεύθυνση περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών αναφέρθηκε και στα οφέλη από την επικείμενη ηλεκτρονική διασύνδεση των νοσοκομείων.

Θετικές διαπιστώσεις έκανε  η ακτινολόγος Ασπασία Ρηγοπούλου που θα μετακινείται δύο φορές την εβδομάδα για την πραγματοποίηση των εξετάσεων και την εκπαίδευση των συναδέλφων της.

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη οι εργασίες ολικής ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου βόρεια του ΚΤΕΛ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →