ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝοσοκομείο Αγρινίου: Επιτέθηκε πισώπλατα σε φύλακα και τον έστειλε στα επείγοντα!

Νοσοκομείο Αγρινίου: Επιτέθηκε πισώπλατα σε φύλακα και τον έστειλε στα επείγοντα!

Νοσοκομείο Αγρινίου: Επιτέθηκε πισώπλατα σε φύλακα και τον έστειλε στα επείγοντα!

Πρωτοφανής και απαράδεκτη επίθεση έγινε πριν λίγη ώρα σε βάρος φύλακα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα ο γιός ενός ηλικιωμένου που νωρίτερα είχε δεχθεί τις παρατηρήσεις του φύλακα γιατί είχε παρκάρει σε θέση ΑμεΑ χωρίς άδεια, φέρεται να πήγε στο σημείο και να  χτύπησε τον τελευταίο πισώπλατα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και αυτή την ώρα να έχει μεταφερθεί στα επείγοντα και να υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία.

Το επεισόδιο ξεκίνησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο φύλακας έκανε παρατήρηση στον πατέρα του νεαρού, με τον ηλικιωμένο, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, να αντιδρά χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις και η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί, μπροστά μάλιστα και στον διοικητικό υποδιευθυντή του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Αφού ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε για κάποια λεπτά, ο ηλικιωμένος έφυγε από το σημείο και εισήλθε στο νοσοκομείο. Τότε ήταν που ακολούθησε η επίθεση από τον γιο του ηλικιωμένου και το χτύπημα στο κεφάλι του φύλακα.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε άμεσα η Αστυνομία η οποία άρχισε να συλλέγει μαρτυρίες, ενώ ο νεαρός δίνει εξηγήσεις στο σημείο του επεισοδίου.

Τσικνοπέμπτη 2023: Τι γιορτάζουμε τη σημερινή μέρα και γιατί ψήνουμε κρέας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ