ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣτο νοσοκομείο με λουμπάγκο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Στο νοσοκομείο με λουμπάγκο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Στο νοσοκομείο με λουμπάγκο ο Βασίλης Μπισμπίκης

O Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του και την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, Το Πρωινό, την Πέμπτη.

«Πάμε σε ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο που αφορά ένα αυθόρμητο φιλί που αντάλλαξε η Άννα Μαρία με τον Κωνσταντίνο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μπαίνει η Άννα Μαρία στο σπίτι και τον βλέπει. Μου κάνει εντύπωση επειδή η Άρια λέει συνέχεια για τη Βανδή και τον Μπισμπίκη», είπε στην αρχή ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζοντας το θέμα που θα πρόβαλλαν με το τέως βασιλικό ζεύγος, με την Άρια Καλύβα να απαντά: «Δεν έχω δει το φιλί. Θέλω να το δω και να το σχολιάσω. Φαντάζομαι τον ασπάστηκε με διακριτικό τρόπο, δεν τον ασπάστηκε σαν να πλένονται γάτες γιατί αυτό είδαμε με την κυρία Βανδή και τον κύριο Μπισμπίκη στην Αράχωβα. Εμένα δεν με ικανοποιεί αυτό που είδα, δεν είναι της αισθητικής μου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Επειδή εγώ κάνω και lifestyle ρεπορτάζ. Ο Μπισμπίκης είναι στο νοσοκομείο. Έχει λουμπάγκο. Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν; Πλάκα κάνουμε. Περαστικά στο Βασίλη».

Μετά την αποκάλυψη του παρουσιαστή για την εισαγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη στο νοσοκομείο, η Άρια Καλύβα ανέφερε: «Αναφέρεσαι στην υπερδραστηριότητα του κύριου Μπισμπίκη; Μάλλον με αυτό που είδαμε στην Αράχοβα είναι υπερδραστήριος ο κύριος Μπισμπίκης και καλά κάνει».

«Έπαθε λουμπάγκο. Πολλές φορές η χρήση κάνει καλό, πολλές φορές η κατάχρηση κάνει κακό. Τους ζηλεύω. Το είπα και στη Δέσποινα προχθές», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

govastileto.gr

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Μέχρι 2 Φεβρουαρίου οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του συλλόγου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ