ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΝοσηλεύτρια διασώζει τον σκύλο ασθενούς για να συνεχίσει να τον βλέπει στο νοσοκομείο

Νοσηλεύτρια διασώζει τον σκύλο ασθενούς για να συνεχίσει να τον βλέπει στο νοσοκομείο

Νοσηλεύτρια διασώζει τον σκύλο ασθενούς για να συνεχίσει να τον βλέπει στο νοσοκομείο

Μια νοσοκόμα έκανε και κάτι έξτρα από την δουλειά της για να βοηθήσει έναν από τους ασθενείς της υιοθετώντας τον σκύλο του.

Η Jennifer Smith, νοσηλεύτρια στο The Grand Rehabilitation and Nursing Home στη Ρομ της Νέας Υόρκης ανακάλυψε ότι ένας από τους ασθενείς της είχε εγκαταλείψει τον σκύλο του μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Ο John Burley είναι ένας από τους αγαπημένους ασθενείς της Jennifer. Έτσι, όταν της τηλεφώνησε μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, ανησυχώντας πολύ για τον σκύλο του Boomer, θέλησε να τον βοηθήσει. Ο Τζον ανησυχούσε για το τι θα συνέβαινε στον Μπούμερ στο κυνοκομείο και τη ρώτησε αν θα μπορούσε να φροντίσει τον σκύλο του γι’ αυτόν.

Ο John είχε υιοθετήσει τον Boomer ως κουτάβι και ο σκύλος ήταν πλέον 12 ετών. Όταν όμως ο John αρρώστησε, δεν είχε κανέναν να φροντίσει τον Boomer και αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει.

Η Τζένιφερ διαβεβαίωσε τον Τζον ότι θα φρόντιζε τον Μπούμερ, αλλά δεν ήξερε σε ποιο καταφύγιο είχε τον Μπούμερ. Αφού τηλεφώνησε, έμαθε ότι ο σκύλος βρισκόταν στο Rome Humane Society.

“Πανικοβλήθηκα λίγο γιατί δεν ήξερα πόσο καιρό βρισκόταν στο καταφύγιο ή αν είχε ήδη υιοθετηθεί από άλλη οικογένεια”, δήλωσε η Jennifer στο CNN. Είναι Χριστούγεννα και ο κόσμος παίρνει ζώα”, είπε. “Είπα στον John ότι έχω κι εγώ έναν 13χρονο σκύλο που τον έχω από κουτάβι, οπότε καταλαβαίνω πλήρως τον πανικό. Στεναχωρήθηκε η καρδιά μου γι’ αυτόν και τον Μπούμερ”.

Την επόμενη μέρα πήγε στο καταφύγιο ζώων για να τον υιοθετήσει.

Λίγο καιρό αργότερα, υιοθέτησε επίσημα τον Boomer και τον έφερε στο σπίτι της. Τώρα φέρνει τον μικρό σκύλο για να επισκέπτεται τον John στο The Grand Rehabilitation and Nursing Home όσο αναρρώνει. Οι επισκέψεις του σκύλου έχουν ανεβάσει το ηθικό του Τζον και των άλλων ενοίκων.

“Υπάρχουν τόσες πολλές ανησυχίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αν μπορώ να αφαιρέσω μια ανησυχία από τον John, αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω”, εξήγησε η Jennifer. “Δεν μπορώ να θεραπεύσω ασθένειες. Δεν είμαι θαυματοποιός … Έδωσα μια υπόσχεση στον Τζον να φροντίσω τον Μπούμερ. Θα τον φροντίζω όσο με χρειάζεται. Ο Τζον το ξέρει αυτό. Αυτή τη στιγμή η προσοχή επικεντρώνεται στο να γίνει καλύτερα ο Τζον και να το παίρνει μέρα με τη μέρα”.

petkeepers.gr

Υποψηφιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα βραβεία BRAVO για πράσινη επιχειρηματικότητα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ