Νόνη Δούνια για Γιώργο Νταλάρα: “Ο ρόλος ότι ο άντρας έχει τον κύριο λόγο έχει τελειώσει”

“Δεν αμφισβητείται η αξία του. Θεωρώ ότι μπορούμε να μιλάμε με σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας” είπε η Νόνη Δούνια. Η κάμερα του…

dounia2301

“Δεν αμφισβητείται η αξία του. Θεωρώ ότι μπορούμε να μιλάμε με σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας” είπε η Νόνη Δούνια.

Η κάμερα του Breakfast@star συνάντησε την Νόνη Δούνια, η οποία τοποθετήθηκε για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους.

«Εγώ μένω στο γεγονός και το γεγονός το οποίο θα σχολιάσω και θα ήθελα να μείνει ο σχολιασμός είναι ο τρόπος που τοποθετήθηκε ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Δεν αμφισβητείται η αξία του. Θεωρώ ότι μπορούμε να μιλάμε με σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας. Φυσικά, θα με ενοχλούσε πάρα πολύ αν είχε ειπωθεί στο παιδί μου «είσαι χαριτωμένη» (σ.σ. όπως αποκάλεσε ο Γιώργος Νταλάρας μία δημοσιογράφο) και να αναφερθούμε μόνο στους ανθρώπους που είναι ο θείος, ο παππούς, η γιαγιά.

Ως μητέρα ως σύζυγος ως κόρη ως αδερφή και ως γυναίκα θεωρώ ότι η κοινωνία μας έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Ο ρόλος αυτός ότι ο άντρας έχει τον κύριο λόγο έχει τελειώσει και το έχουμε βάλει πίσω μας» ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι σεβαστή. Δεν θα κρίνω τις απόψεις των άλλων» είπε η Νόνη Δούνια όταν ρωτήθηκε για την υποστήριξη που έδειξε η Ναταλία Γερμανού στον Γιώργο Νταλάρα.

Πηγή: zappit.gr