ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΝομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας: “…Να πραγματοποιήσουμε τη νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος”

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας: “…Να πραγματοποιήσουμε τη νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος”

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας: “…Να πραγματοποιήσουμε τη νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος”

Οι εθνικές εκλογές της 21 ης Μαΐου είναι πια γεγονός και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Δημοκράτες Πολίτες του Νομού που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΠΑΣΟΚ με τη βούληση του ελληνικού λαού είναι και πάλι στο προσκήνιο της πολιτικής, σηματοδοτώντας ένα ελπιδοφόρο αύριο για την κοινωνία και την πατρίδα.

“Ένα καινούργιο ξεκίνημα, με την δύναμη ενός εκλογικού αποτελέσματος το οποίο στις επόμενες εκλογές έχει μεγάλα περιθώρια ποιοτικής και ποσοτικής διεύρυνσης.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζουν και πάλι την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα των προγραμματικών του θέσεων, αλλά και των στελεχών του που καλούνται να τις υλοποιήσουν.

Είναι καιρός πια η χώρα μας να βαδίσει στο δρόμο της οικονομικής ευημερίας και της κοινωνικής συνοχής, μακριά από τις ακρότητες και τις τοξικότητες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Η προσπάθεια όλων μας για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση αποτελεί καθήκον για την πατρίδα, την κοινωνία και την παράταξη.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Δημοκράτες πολίτες της χώρας να ακουμπήσουν τις ελπίδες στον καινούργιο μας αγώνα για να πραγματοποιήσουμε τη νέα Αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας”, τονίζεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής.

ΠΑΣΟΚ: Η συμβολική κίνηση Ανδρουλάκη στον τάφο της Φώφης Γεννηματά

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ