ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου

Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου

Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου

Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου

180.000 ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Ξηρομέρου το 2019, όταν ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή του Γ. Τριανταφυλλάκη. Δύο χρόνια μετά αυτά ανέρχονται σε 1.1 εκατ. ευρώ. Κοινοποιώντας στα social media τους πίνακες με την ταμειακή εικόνα του Δήμου Ξηρομέρου, ο Γ. Τριανταφυλλάκης μιλά για νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου.

«Όταν αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου η σύσταση του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν να μπει ο Δήμος σε Επιτήρηση (Παρατηρητήριο) με απρόσμενες αναπτυξιακές συνέπειες.

Δάνεια, πλασματικοί προϋπολογισμοί, χρέη σε προμηθευτές, δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής ήταν ο κανόνας. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, δικαιωνόμαστε για τον δύσκολο δρόμο και την προσπάθεια.

Με την συνεργασία των δημοτών κοιτάζουμε το μέλλον αισιόδοξα, παρόλο που η συγκυρία του κορονοϊού αναπτυξιακά αποτελεί τροχοπέδη» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει με νόημα:

«Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι και όχι απλά αρεστοί.Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου, σεβασμός στο δημόσιο χρήμα και μετρήσιμα αποτελέσματα».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οι εκπαιδευτικοί αναγνωρίζουν την προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr