ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΝίκος Ξανθόπουλος: Κορυφώνεται η αγωνία για το δημοφιλή ηθοποιό που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Νίκος Ξανθόπουλος: Κορυφώνεται η αγωνία για το δημοφιλή ηθοποιό που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Νίκος Ξανθόπουλος: Κορυφώνεται η αγωνία για το δημοφιλή ηθοποιό που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Για τρίτη εβδομάδα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Νίκος Ξανθόπουλος.

Παρά τα καλά νέα που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες καθώς είχε καταφέρει να ανοίξει τα μάτια του, ακόμη οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso το γεγονός ότι περνούν οι μέρες και παραμένει διασωληνωμένος αυξάνει τους φόβους για πιθανές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, με τον οργανισμό του να είναι αδύναμος λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας στην οποία βρίσκεται στη ΜΕΘ

Τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια του, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ της οικίας τους στην Παιανία, και του νοσοκομείου, κοντά στον δικό τους άνθρωπο.

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!

ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!», είχε γράψει ο δημοσιογράφος και φίλος του, Τάσος Κοντογιαννίδης, καθώς επισκέφθηκε τον φίλο του και δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρό το 6χρονο αγοράκι που υπέστη ανακοπή – Να δωρίσουν τα όργανά του επιθυμούν οι γονείς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ