ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΝίκος Νικολόπουλος: Δεν έκανα ποτέ πολιτική με κανόνες εντατικής

Νίκος Νικολόπουλος: Δεν έκανα ποτέ πολιτική με κανόνες εντατικής

Στο Αγρίνιο παραβρέθηκε χθες ο αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος και παραχώρησε συνέντευξη τύπου μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή Αναστασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, στην οποία ο λόγος του ήταν καυστικότατος για πολλά και διάφορα θέματα

Στο Αγρίνιο παραβρέθηκε χθες το αντιπρόεδρος του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Νίκος Νικολόπουλος με την υποψήφια ευρωβουλευτή και σύζυγό του κ. Αναστασία Μανωλοπούλου Νικολοπούλου.

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγρινίου παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, στην οποία ο κ. Νικολόπουλος ήταν ιδιαίτερα καυστικός και αποκαλυπτικός. «Δεν έκανα ποτέ πολιτική με κανόνες εντατικής», δήλωσε από την πρώτη του φράση, λέγοντας ότι ποτέ δεν έκανε πολιτική μέσα από τις κλειστές αίθουσες, ενώ χάρηκε που διαπίστωσε ότι πολλοί Αγρινιώτες που συνάντησε στον δρόμο περπατώντας ήθελαν να μοιραστούν το όνειρό τους μαζί του και να συνομιλήσουν μαζί του για φλέγοντα ζητήματα. Είναι σημαντικό είπε, για έναν πολιτικό που θέλησε να βγάλει την γλώσσα στην εξουσία, να είναι αυθάδης και να πετάξει τα καλούδια της και να τους χαρίσει τους υπουργικούς θώκους. «Με εντολή Σαμαρά καταργούνται ακόμη και τηλεοπτικές εκπομπές», δήλωσε αναφερόμενος στην εκπομπή του και στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα. Κάνοντας εισήγηση για την σύζυγό του και υποψήφια ευρωβουλευτή με την «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό» κα Αναστασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου δήλωσε. «Λίγο μας νοιάζει το πολιτικό μας τομάρι», δίνοντας τον λόγο στην σύζυγό του, η οποία είπε: «Μετά την ψήφιση του ασυμβίβαστου στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, μια κίνηση τακτικής της κυβέρνησης για να αποκλείσει τους εν ενεργεία βουλευτές για μένα αποτελεί μονόδρομο η συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», των Β. Πολύδωρα, Ν. Νικολόπουλο και Χρ. Ζώη. Στον αγώνα που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Νικολόπουλος για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ θα δώσω τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου σε μια πανελλαδική αναμέτρηση που μόνο εύκολη δεν είναι. Το κάνω όμως με πολλή αγάπη και πίστη, καθώς θεωρώ ότι οι ευρωεκλογές είναι μια μοναδική ευκαιρία για Ειρηνική και Δημοκρατική ΑΝΑΤΡΟΠΗ καθώς ο Ελληνικός Λαός μπορεί με την δύναμή του, την ψήφο του να πει το μεγάλο ΟΧΙ στις ατέρμονες απαιτήσεις – διαταγές της τρόικας και στην αναντίρρητη αποδοχή και υλοποίηση αυτών από την δικομματική κυβέρνηση. Γι’ αυτό το ΟΧΙ θα αγωνιστώ και καλώ όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αγωνιστούμε μαζί. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα. Ως εδώ και μη παρέκει».
Ο κ. Νικολόπουλος μετά την εισήγηση της υποψήφιας ευρωβουλευτού πήρε τον λόγο, σχολιάζοντας πολλά θέματα. Αίσθηση προκάλεσε ο τόνος της δήλωσής του ότι όλοι αυτοί της διαπλοκής θέλουν να μην αντιλαμβανόμαστε τίποτα. «Πρέπει να κλείσουμε τις τηλεοράσεις, να μην ακούμε τι λένε ή πρέπει να κάνουμε το ανάποδο ακριβώς από αυτό που λέει το Mega κάθε βράδυ. Ας μην ψηφίσει ο κόσμος ούτε τον Πολύδωρα, ούτε τον Ψωμιάδη, ούτε εμένα, αρκεί να γίνει το ανάποδο απ’ αυτό που λένε αυτοί».
Συνεχίζοντας στους ίδιους τόνους δήλωσε: «Ο κάθε ψεύτης θα πάει στο κελί του. θα κάνουμε δώρο στον Μπόμπολα να μην πληρώνει διόδια από κελί σε κελί». Απαντώντας σε ερώτηση αν τον καλέσει ο Κώστας Καραμανλής τι θα κάνει, απάντησε ευθύς αμέσως ότι μάλλον θα καλεστεί ο Καραμανλής. Αναφερόμενος στον κ. Θεοδωράκη και στο «Ποτάμι» αναρωτήθηκε πού βρήκε τόσα λεφτά, ενώ είπε πως ιδέες και πρόγραμμα δεν έχει και τον κάλεσε τον κ. Θεοδωράκη να απαντήσει σε ποια εκπομπή του τα έβαλε με νταβατζήδες ή με τον Μπόμπολα. «Είναι ναρκοθετημένο το έδαφος, το παιχνίδι είναι στημένο. Ο λαός όμως θα τους χαλάσει την σούπα. Η διαφορά στις ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη», είπε ενώ κατά την ροή του λόγου του αποκάλυψε ότι ήρθε σε συζητήσεις για την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» με τον κ. Καζάκη, τον κ. Καμμένο, τον κ. Καρατζαφέρη κρατώντας ο καθένας τις ιδέες του, ενώ ανέφερε πως έχει μιλήσει και με τον Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας για την επίσκεψή του στο Αγρίνιο και την επαφή του με τον Μητροπολίτη είπε και για την έκθεση Λουνατέκ, την οποία ψήφισαν, όπως είπε, οι συντηρητικοί ευρωβουλευτές της συγκυβέρνησης αλλά όχι οι ευρωβουλευτές της Μέρκελ. Η έκθεση αυτή, σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, λέει ότι κάθε παιδί στα 17 χρόνια του θα πηγαίνει στο ληξιαρχείο και θα δηλώνει από μόνο του τι φύλο επιθυμεί να είναι. «Αν επιθυμούν αυτά τα παιδιά να αλλάξουν φύλο τότε το κράτος θα τους προσφέρει δωρεάν την αλλαγή φύλου την στιγμή που δεν υπάρχουν λεφτά για τους αρρώστους. Ο Σαμαράς πήγε κόντρα στη Μέρκελ σε ένα θέμα και επέλεξε αυτό».
Πριν το τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αργιών της Κυριακής, αποκαλύπτοντας ότι ο Μητροπολίτης κ.κ. Κοσμάς του είπε ότι έστειλε και στους 8 βουλευτές της Αιτ/νίας επιστολή να πάρουν θέση και κανείς τους δεν του απάντησε.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr