Νίκος Μουρατίδης – Δεν βγήκε ποτέ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: “Είναι δυνατόν; Τι συζητάμε;”

“Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να συγχυστώ με όλη την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του κ. Μουρατίδη”. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου…

kainourgiou78-1

“Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να συγχυστώ με όλη την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του κ. Μουρατίδη”.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν προγραμματισμένο να βγει ο Νίκος Μουρατίδης, το πρωινό της Παρασκευής, αλλά… ποτέ δεν τον είδαμε στη μικρή μας οθόνη. Μετά τον σάλο που προκάλεσε σειρά δηλώσεων του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου εξήγησε τον λόγο αυτής της αλλαγής.

Ο Νίκος Μουρατίδης προχώρησε σε μια ακόμα ανάρτηση, λίγο πριν βγει, στην εκπομπή όπου και άφηνε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε η εγκυμονούσα ρεπόρτερ της ψυχαγωγικής εκπομπής.

«Λοιπόν, μετά από αυτή την ανάρτηση που δεν θα είναι ο κ. Μουρατίδης στην εκπομπή μας, γιατί αυτό επιλέξαμε, Μαρία μου είχε την επικοινωνία χθες μαζί του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για να δώσει τον λόγο στη δημοσιογράφο της εκπομπής. «Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να συγχυστώ με όλη την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του κ. Μουρατίδη».

«Ποτέ και δεν έχω λόγο να πω σε κανέναν ότι θα χάσω τη δουλειά μου, δεν με απειλεί κανένας ότι θα χάσω την δουλειά μου, είναι αστείο. Ούτε περνάω μια κόλαση, όπως ανέφερε και δεν ξέρω πραγματικά πως του γεννήθηκε η ανάγκη να εκφραστεί κατ’ αυτό τον τρόπο προς το πρόσωπο μου. Ειδικά να πω, εφόσον λέει ότι λυπήθηκε για να βγει επειδή του ανέφερα αυτά που είπε, τα οποία είναι ψέματα, μετά ξελυπήθηκε και έκανε αυτή την ανάρτηση» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Βλάχου. «Ουδέποτε έγινε αυτή η συζήτηση, εν τη ρύμη του λόγου, γιατί μιλήσαμε πολύ ώρα».

«Δεν θα χρησιμοποιούσες ποτέ, Μαρία μου, την εγκυμοσύνη σου για κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν τώρα; Τι συζητάμε; Πολύ με στενοχωρεί όλο αυτό» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Καινούργιου για να ολοκληρώσει το εν λόγω θέμα.

Πηγή: zappit.gr