ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΝίκος Κοροβέσης: Ποιοτικές συνεργασίες που αναδεικνύουν την πολιτιστική πτυχή της Περιφέρειας

Νίκος Κοροβέσης: Ποιοτικές συνεργασίες που αναδεικνύουν την πολιτιστική πτυχή της Περιφέρειας

Νίκος Κοροβέσης: Ποιοτικές συνεργασίες που αναδεικνύουν την πολιτιστική πτυχή της Περιφέρειας

Νίκος Κοροβέσης: Ποιοτικές συνεργασίες που αναδεικνύουν την πολιτιστική πτυχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, υποδέχτηκαν στο Κτίριο Χρυσόγελου την έκθεση «Επιλογές Έργων της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών», το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, στην Ι. Πόλη του Μεσολογγίου.

Η έκθεση, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών, αποτελεί την έναρξη συνεργασίας που συνδέεται με μια περιοχή που άφησε το αποτύπωμά της  με το έργο της η διεθνώς αναγνωρισμένη χαράκτρια, Βάσω Κατράκη.

Για τον λόγο αυτό, η Μαριάννα Κατράκη, εκπροσωπώντας το Μουσείο Βάσως Κατράκη στο Αιτωλικό, αναφέρθηκε στο έργο της μητέρας της και την πολιτιστική παρακαταθήκη  που άφησε.

Την εκδήλωση χαιρέτησε  η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, η Φλοράνς Χρηστάκη, Πρόεδρος της ΕΕΧ, και ο Νίκος Σταυρακαντωνάκης, μέλος ΕΔΙΠ στην ΑΣΚΤ και μέλος της ΕΕΧ, οι οποίοι και παρουσίασαν το σκεπτικό της έκθεσης και ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, στο  μήνυμά του τόνισε σχετικά:  «Με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της ΠΔΕ.

Η έκθεση χαρακτικής και η συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών είναι η αρχή για μία νέα τροχιά αντίληψης και υλοποίησης δράσεων από την Περιφέρεια και ο Νοέμβρης να οριστεί ως  μήνας της Χαρακτικής στο κτίριο Χρυσόγελου ».

Η έκθεση λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας (εκτός Σαββάτου) κατά τις ώρες 10:30 – 14:00.

Παράταση συμβάσεων για 39 εργαζόμενους ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ