ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝίκος Καραπάνος: Αν ήταν το δικό σας σπίτι και δεν έσταζε σταγόνα νερό θα το φτιάχνετε τη Δευτέρα;

Νίκος Καραπάνος: Αν ήταν το δικό σας σπίτι και δεν έσταζε σταγόνα νερό θα το φτιάχνετε τη Δευτέρα;

Νίκος Καραπάνος: Αν ήταν το δικό σας σπίτι και δεν έσταζε σταγόνα νερό θα το φτιάχνετε τη Δευτέρα;

Νέα πυρά προς τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου εξαπολύει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της Γουριάς και ο Νίκος Καραπάνος μιλά για  αδιαφορία του προέδρου της ΔΕΥΑΜ και «μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ του Δημάρχου και του συνδυασμού του.

Αναλυτικά ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου αναφέρει:

Από τον Ιούλιο του 2020 θέσαμε ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το πρόβλημα υδροδότησης της Γουριάς και την κατάσταση της υγειονομικής «βόμβας» που κινδυνεύουν κάτοικοι και μικρά παιδιά! Αδιαφορία!

Την 13/10/2020 ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας Γιώργος Παπαδόπουλος βλέποντας το πρόβλημα αποστέλλει πάλι έγγραφο στον Δήμαρχο και την ΔΕΥΑΜ και ενημερώνει για το σοβαρό πρόβλημα Αδιαφορία! Εδώ και 5 μέρες κάτοικοι καλούν Δήμαρχο και ενημερώνουν για το πρόβλημα και αυτός απαντά: Υπεύθυνη είναι η ΔΕΥΑΜ!!!

Πριν λίγο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ απαντά στους κατοίκους ότι δεν τον είχε ειδοποιήσει κανείς για το πρόβλημα! Τους απαντά Δευτέρα θα στείλω συνεργείο για να σκάψουμε, γιατί μάλλον έχει διαρροή από τους σωλήνες!!

Και εγώ ρωτώ τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ: Αν ήταν το δικό σας σπίτι και δεν έσταζε σταγόνα νερό θα το φτιάχνετε την Δευτέρα;;; Δεν έχουν καθόλου νερό αρκετές κατοικίες και εγκυμονεί τεράστιος υγειονομικός κίνδυνος!!!

Πρόεδρε της Κοινότητας Γουριάς ξέρεις τι απάντησαν οι διοικούντες στους πολίτες;Ότι δεν τους έχεις ενημερώσει,ρίχνουν τις ευθύνες σε εσένα !!!Έτσι για πληροφόρηση !!  Και επειδή μόνο το facebook παρακολουθείτε  τρέξτε σήμερα να φτιάξετε το πρόβλημα γιατί αύριο πρωί – πρωί πάμε στον εισαγγελέα!

Έλεος, είστε Δημοτική αρχή 14 μήνες και μόνο φωτό και βίντεο! Ο σύμβουλος σας κύριε Δήμαρχε επί θεμάτων της προσωπικής σας προβολής γαζώνει! Τελικά είχατε δίκιο μετά το τέλος της θητείας σας, θα  μιλάνε όλοι για το έργο σας!

«Θεατρικό», «Κινηματογραφικό», «Δραματικό», «Κωμικό» έργο φυσικά!!!

Εφημερίδα Συνείδηση

Χ. Τρικούπης: Το ταξίδι ξεκινά … σήμερα γράφεται ιστορία!!!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr