ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝίκος Καραπάνος: «Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα»

Νίκος Καραπάνος: «Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα»

Νίκος Καραπάνος: «Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα»

Κοινοποιώντας μια σειρά από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος δίνει τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της δημοτικής αρχής για βελτίωση της καθημερινότητας.

Η ανάρτησή του :

Το οδοιπορικό της καθημερινότητας στον Δήμο μας συνεχίζεται στην κοινότητα Γουριάς! Σταματήστε να προβάλετε βίντεο στην ιστοσελίδα του Δήμου, μιλώντας για προφανή βελτίωση της καθημερινότητας !!! 20 ημέρες τα φώτα ανοιχτά σε κεντρικό δημοτικό δρόμο, την ημέρα όχι την νύχτα!!! Πληρώνουν δημοτικά τέλη οι δημότες κύριε Αντιδήμαρχε!!! Δρόμοι εντός σχεδίου απροσπέλαστοι από καλάμια και χορτάρια!!! 14 μήνες μήπως κάποιοι καβάλησαν το καλάμι;;; Δυο μήνες σπασμένα φρεάτια, οι κάτοικοι τοποθέτησαν μόνοι τους κορδέλες για την αποφυγή ατυχήματος !!! Σκουπίδια παντού, εν μέσω κορονοϊού και κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών!!!

Γήπεδο Γουριάς Μεσολογγίου με χορτάρι έτοιμο για να κοπεί για άχυρο και πώληση !!! Παιδική χαρά που παραδόθηκε πριν 2 χρόνια ολοκαίνουρια, επικίνδυνη για χρήση, για τα παιδιά μας!!! Υπάρχει πίστωση εγκεκριμένη εδώ και 1 χρόνο για την συντήρηση όλων των παιδικών χαρών αλλά ποιος να ασχοληθεί;;; Το πόσιμο νερό στάζει στην περιοχή της πλατείας Γουριάς και στα σπίτια πριν την κοινότητα Μάστρο ,χωρίς σταγόνα νερού κάποιες ώρες της ημέρας !!! 120 άτομα με οκτάμηνα στον Δήμο μας, που βρίσκονται;;; 40 δίμηνα και τετράμηνα που προσλάβατε σε 9 μήνες τι δουλειά κάνουν;;; 300.000€ που σας έδωσε η πολιτεία εν μέσω πανδημίας που πήγαν;;;

Κύριε Δήμαρχε σταματήστε να ακούτε τον δήθεν δημοσιογράφο δίπλα σας για επικοινωνιακή αντεπίθεση, με όλα αυτά τα βίντεο που ξεκινήσατε να προβάλετε σε 14 μήνες θητείας σας  ότι τα κάνατε όλα, νομίζουν οι δημότες μας ότι βρίσκονται στην Ελβετία, προσπαθούν να σας κάνουν κακό για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, ποιο εύκολα !!! Υπάρχει πρόβλημα, ξεκινήστε να βγαίνετε έξω μόνος σας, χωρίς τους αυλοκόλακες και δείτε την πραγματικότητα!!!

Εφημερίδα Συνείδηση

Pitsos: Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι κλείνει το εργοστάσιο στην Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr