ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΝίκος Χαρδαλιάς: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Νίκος Χαρδαλιάς: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Νίκος Χαρδαλιάς: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Εντός της ημέρας θα φύγει από το Αγία Όλγα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Eιτήριο αναμένεται να λάβει εντός της ημέρας -σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου- ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων,  Νίκος Χαρδαλιάς από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου νοσηλεύεται μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν δύο στεντ για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί άρδην γι αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr οι γιατροί του έκριναν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι τις τελευταίες ώρες είχε εξαιρετικά καλή διάθεση, καθώς η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Ο κ.Χαρδαλιάς δέχτηκε ακόμη και επισκέψεις από στενούς του συνεργάτες ενώ στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η οικογένειά του. Παρ’ αυτά θα συνεχίσει να είναι υπό παρακολούθηση, ενώ αναμένεται να λάβει και φαρμακευτική αγωγή.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον», σημειώνεται.

Θεμιστοκλέους: Τρίτη δόση σε ευπαθείς με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας από Σεπτέμβριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr