ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΝίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Ήρθαν στην Ελλάδα και πήγαν στο Ηρώδειο πιασμένοι χέρι-χέρι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Ήρθαν στην Ελλάδα και πήγαν στο Ηρώδειο πιασμένοι χέρι-χέρι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Ήρθαν στην Ελλάδα και πήγαν στο Ηρώδειο πιασμένοι χέρι-χέρι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Αλιάγας, μαζί με την σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου, και τα παιδιά τους βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Αφού, λοιπόν, ταξίδεψαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή, το Μεσολόγγι, προκειμένου να συναντήσουν συγγενείς και αγαπημένους φίλους, επισκέφθηκαν την Αθήνα.

Κατά την παραμονή τους στην πρωτεύουσα, το ζευγάρι θέλησε να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Έτσι, διασκέδασε πρόσφατα σε γνωστό στέκι της παραλιακής, υπό τους ήχους της άρπας του Κώστα Μηλιωτάκη και τις φωνές της Χριστίνας Μηλιού και της Στεφανίας Ρίζου, ενώ δεν δίστασαν να επισκεφθούν ακόμα και το Ηρώδειο.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους σε καλλιτεχνική εκδήλωση, πιασμένους χέρι-χέρι και φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό. Μάλιστα, λίγο πριν καθίσουν στις θέσεις τους, συναντήθηκαν τυχαία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με τον οποίο και συνομίλησαν αρκετή ώρα, δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενοι.

tlife.gr – tlife.gr

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr