ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαLifestyleMediaΝίκος Αλιάγας: «Γεννήθηκα με πρόβλημα υγείας, με εγχείρησαν ως πείραμα»

Νίκος Αλιάγας: «Γεννήθηκα με πρόβλημα υγείας, με εγχείρησαν ως πείραμα»

Νίκος Αλιάγας: «Γεννήθηκα με πρόβλημα υγείας, με εγχείρησαν ως πείραμα»

Ποδαρικό στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ έκανε ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν γεννήθηκε.

«Όταν γεννήθηκα στο Παρίσι, οι γιατροί είπαν στη μητέρα μου ό,τι είχα λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου. Με εγχείρησαν σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Δεν ήταν επέμβαση ρουτίνας. Ήμουν 5 – 6 ημερών. Έκαναν ένα πείραμα για να δουν αν αυτό το βρέφος θα μπορούσε να σωθεί. Ταλαιπωρήθηκα. Έμεινα μήνες στο νοσοκομείο και μακριά από τη μητέρα μου» αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Παράλληλα, μίλησε για την πρώτη φορά που βγήκε να πει ειδήσεις και δεν του μίλαγε κανείς. «Ενώ ήμουν φίλος και ο πλακατζής της παρέας, μετά από αυτή την επιλογή δεν μου μιλούσε κανείς. Η μοναξιά του παρουσιαστή. Και έλεγα τώρα τι θα κάνω; Δεν ξέρω να παρουσιάζω. Ζούσα μόνος μου σ’ ένα μικρό ξενοδοχείο στη Λυών και έκανα πρόβες σε έναν καθρέφτη. Και την ημέρα της πρεμιέρας με περίμεναν όλοι στη γωνία. Αισθάνθηκα τη μοναχικότητα του παρουσιαστή και όλων γενικά των ατόμων που βρίσκονται κάποια στιγμή μπροστά. Θυμάμαι ό,τι με περίμενε ο φύλακας του καναλιού, ο οποίος ήταν ελληνικής καταγωγής, είχε βάλει τα καλά του και ήταν ο μόνος που ήρθε να μοιραστεί τη χαρά μου. Το λέω και συγκινούμαι».

Πηγή: ethnos.gr

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η εντυπωσιακή άφιξη του ζευγαριού για τις βαφτίσεις των κοριτσιών τους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ